Saknar dem redan

Vissa nätter är inte enkla.. Igår hade J svårt att somna, för mycket som snurrade i huvudet gissar jag. Jag hade precis börjat slumra till när han gick upp och jag vaknade till. Han la sig igen och började snarka stenhårt.... R vaknade. En gång. Två gånger. J fortsatte snarka. Jag tog min kudde och la mig hos L. Då vaknade J och undrade var jag tagit vägen. Då vaknade R och ville inte somna om. J tog in honom till sig. Men R var vansinnig för att jag inte var där och för att han ville ha välling. Puh.. tog min kudde igen och gick tillbaka med en flaska välling...

Var ganska mör när J gick till jobbet. Fast då vaknade så klart R och undrade var pappa var... Meeen, imorgon ska jag sitta på ett flygplan 8-5 timmar så då kanske jag kan sova.. :-)


Idag vill jag passa på att tillbringa så mycket tid som möjligt med mina älsklingar! Jag har en diger att-göra-lista men det får lösa sig ändå. Det känns jobbigt att lämna prinsessan och prinsen hemma och åka iväg, men jag vet ju att de kommer att ha det bra. L är lite lättare eftersom jag kan prata med henne om att jag kommer att sakna henne och vi kan prata i telefon om dagarna. R är värre eftersom han är för liten för att förstå.


L har lovat att krama sin lillebror om han blir ledsen... 

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Åh, gullisar! Förstår att du kommer att sakna dem! Men hoppas så ni får en rolig tur med många upplevelser! Kram jessica
Faster Raggis på äventyr,
Ha det riktigt härligt ,njut,shoppa och ha riktigt kul!Kram,kram
www.blogger.com/profile/151331187843847259
Tina,
Åh hjärtat! Det är tufft att sakna men samtidigt är det så nyttigt! Hoppas du får det underbart finaste för det är du värd! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886