Sammanfattning & sista dagen

Sist jag skrev var det en vecka kvar till semestern. Nu är det typ en dag.Jag vet inte riktigt vad som händer, men tiden här inne har blivit mindre och mindre.

Vad har hänt i veckan då?
Jag har varit på aw med min ena föräldragrupp. L har sommarjobbat med sina kompisar, på vårt jobb. R har också sommarjobbat lite då det var stängt på förskolan ett par dagar. J har cyklat Vätternrundan - med bravur!! Kidsen och jag har hälsat på vänner uppe på åsen. W gnuggade nosen i kattbajs eller liknande... och fick sedan Bamseschampo i nosen när jag försökte göra henne ren. Trodde nästan att det skulle komma bubblor ur nosen på henne resten av kvällen :-)


Vi har också ätit glass och firat in sommarlovet. Och jag avslutade helgen med en konsert i kyrkan där min ena svägerska sjöng. En jättevacker konsert som gav mig gåshud på armarna emellanåt.

Nu kikar vi igång den här veckan. En dag på jobbet. R:s sista dag på förskolan. För alltid. Frökenpresenterna står klara i hallen och väntar på att bäras ut. Det känns lite otroligt. Lite läskigt men också spännande. Den lille killen börjar bli riktigt stor!

Gillar