Sång, jympa & AW


Dagen har gått i ett rasande tempo. Men det är kul att ha mycket att göra på jobbet! Egentligen skulle L gått på kören idag, men när vi pratade om det igår så visade det sig att hon inte ville mer. Hon kunde inte riktigt förklara varför, och det är klart att jag tycker att det är lite trist eftersom hon älskar att sjunga och alltid gör det, och det hade varit kul om hon fick underhålla det lite, men det ska ju vara kul. Så vi låter det vara ett tag så får vi se om hon saknar det eller ej.

Istället ville hon plötsligt gå på jympan igen. Jympan som vi bestämt att hon skulle sluta med eftersom det inte alls utvecklats det senaste året. Men va fasen, om hon nu tycker att det är kul så är det ju huvudsaken! Det är ju jättebra om hon vill röra på sig.

Och imorgon är det dags för mig att röra på mig igen! Har lite träningsvärk i armarna idag, men det är ju ändå skönt på något sätt!

Ikväll har jag varit på AW med mammorna i L:s gamla föräldragrupp. Kul att vi lyckats hålla våra träffar vid liv under nästan sju år! Snart är det dags för barnens gemensamma födelsedagsträff, en tradition jag hoppas att vi kommer att hålla kvar i flera år.

Gillar

Kommentarer

Tina,
Hej finaste! Det är nog inte så lätt för barnen att veta vad de vill gå på för aktiviteter. Men jag tycker som dig att de får göra det som de tycker är roligt. Duktig du är med träningen! Angående sopporna så hade jag en riktigt pissdag igår rent ut sagt så igår blev det två kokta ägg upptill sopporna. Jag ska se hur det känns idag men det lutar nog åt att jag lägger ner sopporna. Känns inte riktigt hundra i kroppen och då ska man nog inte göra det. KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886