Sängar och bacillusker

Dagens planer blev inställda eftersom våra vänner konstaterades halsfluss.. Vi insåg att det kanske var läge att kolla upp L också, eftersom hon i två dagar haft en konstig röst och snarkat något så in i norden om nätterna... När jag frågade om hon hade ont i halsen svarade hon ja, men hon beklagade sig inte själv över det. Det har varit svårt att få henne att äta, men jag har inte tänkt så mycket på det eftersom hon har sina perioder.
För att inte låta en semesterdag gå till spillo bestämde vi oss för att åka och kolla på nya sängar. Det slutade med ett spontanköp och x antal tusenlappar fattigare.. Puh! Hur sjutton kan det vara så dyrt med sängar?!?
Klockan 17 var det äntligen tid för L att ta halsprov och jodå, det var positivt. Så nu kämpar vi på med Kåvepenin här hemma...  Inte lätt.. Men jag har mutat henne med att om hon är duktig varje dag och inte spottar ut det så åker vi till leksaksaffären sedan. Hoppas verkligen att medicinen hjälper för det har varit stört omöjligt att sova i två nätter nu pga oljudet...

Gillar

Kommentarer

Oj vilken liten tuffing. Inte klagat alls.
Tur att ni fick kollat upp det innan hon ev fick besvär av det.
Vad skönt med nya sängar. Vi önskar det med men jag fasar lite för att behöva välja. Har svårt för det och vet inte helt vad jag vill ha...
Kram
www.blogger.com/profile/109044080995754491
Veronica,
Usch och fy för kåvepenin, de är ju stora tabletter. Kanske en annan sort för barn. Stackarn. Låter ju som att hon inte besväras så mycket av det i alla fall. Hälsa krya på sig från mig. Ha det gott allihop. Kram kram
www.metrobloggen.se/denlillaroda
Therese,
Fy för halsfluss, trodde det var det jag hade ett tag, men nu är jag bättre som tur är. Å så lyxit med ny säng, det är en bra investering då man tillbringar stor del av livet i den...

Till stugan har vi tidigare åkt båt, alternativet är annars bil en lååång omväg och så båt iaf men då en kortare båtresa. Nu blir det snabbt och kort med en bilväg direkt till vår stuga som ligger helt själv på en sida en sjö.

Önskar er en fin dag trots baciller <3

KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Frida-FantastiskaMamman,
Halsfluss är inte roligt....men det brukar ju ge med sig efter bara några dagars "pencillinande"...
Ja du sängar är verkligen ingen billig affär...men så sover man ju faktiskt stora delar av sitt liv & då kan det vara värt det..
Kramar<3
fantastiskamamman.blogg.se
Therese,
Passa på att njut av semesterns sista dagar, hoppas solen lyser från en lika blå himmel hos er som här <3 KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Rebecca,
Usch, stackaren. Halsfluss är det många som har just nu. Både Henric och eline började semestern med det så jag hoppas vi slipper få tillbaks det.
Hoppas hon blir kry snabbt och att det blir en tripp till leksaksaffären.

Njut kvällen.
Kramar från mig!
www.cheeky.nu
Wojtan,
Hej

Fy farao för Kåvepenin! Jag hatar när jag tvingas ge det till barnen för det kan vara stört omöjligt.
Hoppas hon snart blir frisk. Hört fler med Halsfluss, så det går kanske nu.

Sängar ja, pratade med maken om det för bara några dagar sedan. Vår är ganska gammal och dålig och jag hoppas snart kunna köpa nya.
Med tanke på hur mycket tid man ligger där och vad det ger för en så borde man verkligen lägga rejäla slantar på att ha det bästa.
Hoppas ni sover gott nu framöver.

Kram Åsa
www.wojtansblogg.se