Sängen och present

Sitter i sängen på en konferensanläggning utanför Stockholm. Borde verkligen gå och lägga mig, men fastnade med datorn i knäet. Typiskt mig! Jag är iväg med jobbet i fyra dagar och det är ganska tufft -roligt, men tufft. Inte lätt heller att vara borta från L så mycket. Igår pratade jag med henne på telefon och hon lät så trött. Jag frågade om hon var trött, och då verkade hon nog tro att jag skulle säga att hon skulle gå och sova (att jag var i andra änden av telefonen verkade inte vara något problem) så då räckte hon bort luren och sa "jag vill inte ringa med mamma mera!". Känner att jag måste få mysa extra mycket med henne när jag kommer hem igen!

Idag fyller J år och det känns lite trist att inte kunna vara hemma och gratta honom. Känner mig också som en dålig fru som inte kommit på någon rolig present... Tips mottagets tacksamt! :-D

Nehej, om jag skulle ta tag i mig själv och krypa ner i sängen med min bok. Läser "I lagens limo" av Michael Connelly och den är riktigt bra. Tack för tipset och lånet, pappa ;-)

Gillar

Kommentarer