Sängläge, spelstund & sippande

Jag har i princip varit i sängläge hela dagen. Vet inte precis som det hjälpt för nu ikväll verkar febern ha kommit också.

Trots att jag var trött var det svårt att sova tidigare. Såå mycket ljud på dagarna! Att hela området håller på att få fiber för tillfället förbättrade så klart inte ljudsituationen... Mycket meck utanför med stenar, plattor och bilar.

Och för er som följer mig på Instagram såg kanske igår att det ramlade en burk Sambal Oelek i golvet i köket när ingen var där. Insåg dock sedan att det måste ha varit receptet som låg i en mapp som hade glidit och stött till burken. Men lite spooky var det.

Idag fortsatte "spökerierna" och när jag höll på att slumra hörde jag hur något ramlade på ovanvåningen där jag befann mig. Då var det en plansch från L:s dörr som tydligen inte ville sitta uppe längre...


L ville cykla hem direkt efter skolan idag så vi fick en liten stund att spela spel innan det var basket för henne. Mysigt!

Nu dundrar åskan fram och det blixtrar frekvent utanför fönstret. Jag tänkte precis föreslå för barnen att vi skulle gå och lägga oss allihop, men nu kom  J precis innanför dörren. Mysigt att vi får en stund tillsammans eftersom han åker iväg imorgon för ett par dagar på annan ort. Medan J äter en sen middag sippar vi andra på lite te. Allt för att kurera min dumma förkylning!

Gillar

Kommentarer

Diana (lamadre),
haha håller med, kurser tack!! Jag har en med lockigt och en med rakt, INGET är enkelt. 😃
lamadre.se