Sängtankar, vigselring och fläsk

Hade bestämt mig för att försöka få L i säng tidigare ikväll och det har jag iaf klarat. Hon ligger i sin säng och saga är läst. Nalle-Maja är nattad, vid sidan om min säng, eftersom jag tvingades lova att L ska få komma in i min säng när jag lägger mig. Jag vet. Det var inte så smart. Men hennes tårfyllda ögon och ledsna röst gick inte att motstå.. OCH det är ganska mysigt att ha henne i sängen nu när J är ute och reser och far.

J har en speciell juvelerare (eller vad sjutton det nu heter) som han och hans pappa har besökt i typ hundra år när de varit i Hongkong. Kvinnan som äger den är otroligt trevlig och har mycket bra priser på sina grejor. Äkta stuff är väl bäst att tillägga. J besöker hennes butik varje gång han är där och hon skickar med små presenter till L emellanåt. Vi bad henne göra min vigselring och sist vi var där ropade hon ut över hela butiken att hon gjort min ring och visade den för alla där.. Lite småpinsamt, men säkert väldigt "hongkongskt". Skickade lite bilder till J på öronhängen som jag kan tänka mig och ikväll har han visst avlagt ett litet besök i guldshoppen. Ska bli spännande att se vad det blev för något, han är ganska hemlighetsfull på sms.. Antar att jag får se om 1,5 vecka..

Just nu sitter jag uppkrupen i soffan och tänkte kolla på "Brothers & Sisters". Inser att jag nästan aldrig ser program på sina rätta tider, utan spelar in allt och kollar när jag har lust och tillfälle. Min plan är att komma i säng ganska snart och därför blir det nu ett inspelat avsnitt så att jag kan spola mig förbi all reklam. Har en stor kopp chailatte framför mig och hoppas att den kan göra mig lite trött och mätt. Imorgon blir det stegräknare (som jag har rotat fram i en gammal handväska) eftersom något måste hända med det här fläsket. Funkade bra med mina träningsmornar, i en och en halv vecka. Sedan har jag hittar undanflykter och ursäkter sedan dess..

Så, håll nu tummarna för att L somnar inom kort, att jag själv kommer i säng inom kort och att jag inte glömmer stegräknaren imorgon. Och att jag inte glömmer L:s overall och vinterskor till dagis, för idag var det nästan pinsamt när jag kom dit och insåg att det var typ 1 grad ute... Om jag är kvar här i cyperspace om en timme kan väl någon sparka mig i säng?

Gillar

Kommentarer

Hoppas ni båda kom i säng och får sova gott hela natten.
Skall själv göra det samma. Blev lite sent igår.
Behöver krafterna nu när älsklingen är borta och jag är ensam med barnen.
Söta drömmar
Kram
www.blogger.com/profile/109044080995754491
Rebecca,
Hej söta1
Jag hoppas du lagt dig nu annars skickar jag en spark nu...
Vad roligt med öronhängena, de blir nog jätte fina och lite spänning att du får vänta lite till. Jag är världssämst på att vänta.
ang. vårt vatten har de tydligen delat ut info (säger alla grannar och dom) så jag har väl råkat slänga det med reklamen eller nåt.
Sov gott & glöm inte stegräknaren.
Kramar
www.cheeky.nu
? Mamma Russin,
hej hej gums...

vad jobbar din man med? är han i hongkong... det var inte lite långt borta det inte.. 😊

hoppas på att du får fina örhängen..

kramisar
enburkrussin.se