Santa Monica Pier & Venice Beach

Från Beverly Hills till Santa Monica Pier och Venice beach.


Det var lite småmolnigt och förmiddag så det var ganska lugnt och inte speciellt trångt på Santa Monica Pier.


Det är en otroligt häftig pir, full med folk, restauranger, nöjesfält & en massa souvenirförsäljning. Denna gången hade inte nöjesfältet öppnat ännu för dagen så det blev inget karusellåkande för grabbarna., Själv hade jag ändå erbjudit mig att "hålla handväskorna", ha ha!


Lite roligt är att Route 66 slutar på piren - där vattnet tar vid. Route 66 är en av USAs mest kända vägar, 395 mil med start i Chicago. Några timmar senare körde vi på Route 66 mot Las Vegas!

Det blev också en liten promenad längs Venice beach. Jag kände sanden mellan tårna, vi tog en glass, kollade på skateboardåkarna, uteliggarna, försäljarna och sist men inte minst "doktorn" i de gröna kläderna.


Venice är ett fascinerande ställe där man kan se de mest oväntade personerna komma åkandes inlines eller bärandes på en bräda. Det säljs mycket krimskrams och man får inte fotografera vad som helst. Det är lätt att tänka sig att den långa stranden med mjuka sanden är fylld av människor under sommaren.


Från lite Pretty Woman-känsla fick jag nu lite Baywatch-feeling och väntade mig nästan se David Hasselhoff komma springandes över sanddynerna :-D

Gillar

Kommentarer

Fnulan,
ÅH jag vill också få uppleva detta! NUUUUU KRAM
www.fnulan.se