Saxofon, smörrebröd & Solsidan

Veckan tuffar på. Vi har en tuff fredag framför oss och den färgar hela den här veckan lite.
Förra helgens planer förändrades men vi hann ändå med en hel del. Eller riktigt mycket rättare sagt!

Vi åkte till Solsidan i fredags och blev bjudna på middag hos vänner. Skönt att bara slå sig ner med ett glas bubbel och bli serverad en smarrig pasta - yummie!

Vaknade upp till en solig septemberdag och behövde inte ens jacka och ångrade nästan att vi bestämt oss för att åka tillbaka hem till stan igen. Men bara nästan :-) Körde hem med två bilar och två olika släp – verkligen min favoritsysselsättning :-) Not…

Rotade lite i garderoben för att hitta något att ha på mig och drog på 10-årigbröllopsfest. En grymt trevlig tillställning med allt ifrån kaviar & vodka, dj & saxofonist till musikquiz och dans natten lång. Jäklar vad jag har saknat fest med dans! Senast var det väl min egna fest i december.. Lyckades visst också tjata mig till en mikrofon en stund, haha, inget party utan mic :-D

Lätt möra på söndagen valde vi att gå och käka brunch – vilket visade sig vara ett toppendrag då det var brunchens dag och allt! En riktig matdag då vi sedan avslutade med att hämta kebab och beta av ett par avsnitt av Gåsmamman.

Den här veckan rullar som sagt på. Hösten har börjat göra intåg. Inser att jag skulle behöva en mitt-emellan-jacka och nya skor. I morse var det jacka och halsduk som gällde. Det är mörkt utanför fönstret när klockan ringer och det börjar bli dags att justera alla timers för lamporna :-)

Gillar