Schlager, favvo och stolthet

Sitter med en grym huvudvärk och överväger att strunta i schlagern och gå och lägga mig. Men, vad skulle mina vänner säga då? Det är ju inte för inte jag kallas för SchlagerChrille :-D Tyckte att Malenas uppträdande var lite lamt... och har tyvärr inga stora förhoppningar att hon går vidare. Det känns som om det kan gå precis hur som helst. Fast jag hoppas så klart att hon går vidare. Det vore ju nästan skandal annars, om inte Sverige går vidare som typ "alltid" är med och hjälper värdländerna att hålla i det stora projektet Eurovision. Vi borde nästan vara självklara deltagare i finalen!!!!!

Kan bara tänka på att kommentatorn låter som min favvo Magnus Carlsson...

Hann inte mer än skriva mitt inlägg imorse förrän de ringde från dagis och sa att L sagt att hon behövde kräkas och hade ont i magen. Fast hon hade inte kräkts. Självklart åkte jag och hämtade henne, men hon var hur pigg som helst när jag kom. Och det har hon varit resten av dagen också. Lite mysigt att få en dag ihop, så där oplanerat.

Idag var L på dans, men barn födda -05 (hon är själv född -06) och det var första gången hon dansade utan mig. Klart att jag var lite nervös. Men det gick superbra!! Hon var så duktig!! Det gick nästan bättre när hon dansade själv, än när jag varit med. Precis som om hon ansträngde sig mer med de stora barnen. Jag kände hur jag stod och log hela tiden när jag tittade på henne. Så stolt man kan vara över sitt lilla barn!

Gillar

Kommentarer

CiliaH,
Kikar tillbaka 😊 Lär nog kika fler gånger med;)
ciliah.blogg.se
Susan,
Tittar förbi jag också....kul att du är HBG:are=)

Ha en fin dag.
eliottsmamma.blogg.se
Veronica,
Vilket sammanträffande. Jag hade också världens huvudvärk igår, kunde knappt äta. Det hör inte till vanligheterna, det är verkligen nåt fel om jag inte kan äta. Ville verkligen se schlagern. Tog en Ipren, varm dusch, en kopp te, gick till sängs och såg hela programmet i ryggläge. Toppen! Ännu bättre blev det när vår gul blå flagga poppade upp ur ett kuvert!
www.metrobloggen.se/denlillaroda
Jenny,
Hej, hoppas du har en fin kväll:) Kramisar
jennyn.blogg.se
Katti,
Hej vännen!
Hoppas du känner dig lite bättre!
Har inte hunnit maila dig idag heller tyvärr.
Och visst är det väl en underbar känsla när man är så stolt för sina barn!

kram
Katti
www.blogger.com/profile/046181021213338000
Louise,
Malena gick ju vidare men det var inte heller jag säker på att hon skulle göra. Nu blir det iaf kul att titta på lördag med!

Vem var kommentatorn då? Jag tyckte också det lät som Magnus Carlsson (kanske var han?!) & så var det ju Shirely Clamp också.

Klart man bli stolt över sina små 😊 Min 05:a vill börja spela fotboll i höst så jag letar runt efter ställe som har det för så små, typ bollek iaf men jag har inte hittat ngt ännu tyvärr 😟
lollo71.wordpress.com
Ingela la la,
Klart att du ska vara stolt =) Hon är ju stora tjejen..

Semifinalen i melodifestivalen var ju inte såå bra men det var kul att vi gick vidare. Det hade varit konstigt att sitta och titta på lördag annars..

Hoppas du har en bra dag!
Kram Ingela
www.blogger.com/profile/152418758898993061
Katti,
Schlager-Crille förresten...*asgarv*
www.blogger.com/profile/046181021213338000