Schlagersnack

Just hemkommen från vänner där jag blivit bjuden på god mat, mycket prat och så klart schlager på tv:n. Är glad att Sarah Dawn Finer gick till final, men har svårt att veta vad jag tycker om Caroline af Ugglas. Gillar inte henne, men gillar faktiskt låten - även om det inte är vad jag vill skicka till Eurovision. Fast å andra sidan tror jag att det kvittar vad vi skickar...

Nästa helg är det final och då är planen att jag ska vara på spa. Jag ser verkligen fram emot mina inbokade behandlingar och yoga-passen! Hoppas verkligen inte att något sätter käppar i hjulet för den här helgen! Är dock lite schlager-bekymrad, då det nog bara är jag i sällskapet som är intresserad av hur det går i finalen... Kommer väl att känna mig som en sopa när jag är den enda som vill att middagen ska vara över vid åtta... Snacka om i-landsproblem :-)

Nehej. Dags för bingen. Vill vara en pigg och utvilad mamma imorgon. Det är dags för dans och det kräver sitt tålamod måste jag säga... Ska försöka komma iväg och handla lite inför veckans middagar. Några trevliga matförslag för veckan?

Gillar

Kommentarer

Popprinsessan
Popprinsessan,
Nej, jag menar 19.. Fel av mig, men det blir ju ändå stressigt!
www.blogger.com/profile/155845000370253630
Louise
Louise,
Hej. Hittade hit genom CharmKatti. Vi har "talats vid" lite då jag också skall på bloggalan i sommar.
Jag älskar Sarah Dawn Finers låt (la just upp den på min ganska nystartade blogg igår). Hoppas den vinner. Den är jättefin!

Vänlig hälsning Louise
lollo71.wordpress.com
IP: 82.99.3.229