Semesterdagar, möss och vänner

Nu är snart min andra semestervecka gången, och det känns plötsligt inte som om det är lååång tid kvar... Men jag känner mig ändå väldigt nöjd, so far, över vad jag har gjort på min lediga tid. Jag har prioriterat och tagit mig tid att träffa vänner som jag inte träffat på länge och det känns himla bra.
Igår blev det en runda till på festivalen. Jag hade lovat L att:
  • åka karusell
  • få en ballong
  • äta popcorn

Och det fick hon. Eller hon valde en leksaksmojäng med godis i istället för en ballong, och det var ok med mig. Det känns ändå himla bökigt att gå med en stor heliumballong hem med risk för att den a: flyger iväg eller b: någon bränner hål i den med en cigarett. Och så blev min lilla sötnos en liten musflicka också.. Hon fick välja själv vilket motiv hon ville ha och satt sedan otroligt stilla när tjejen målade henne.

Givetvis började det regna igår också, så promenaden hem blev lika blöt som torsdagskvällen.. Men det gör inte så mycket när man ändå ska hem. Och trots ett visst popcorn- och ostbågeintag så känner jag att jag promenerat väldigt mycket nu ett par dagar, vilket känns bra. Om bara min jäkla rygg kändes lite lite bättre så skulle jag kunna tänka mig att släpa fram crosstrainern till tv:n också..

I eftermiddag bär det av mot Tylösand och gamla goá vänner!

Gillar

Kommentarer

Wojtan,
Hej

Jag hade Såååååå gärna kommit förbi på en fika hos dig, men vi ska ta båten över från Gbg.

Nästa gång....

Kram Wojtan
wojtansblogg.se/wp
Rebecca,
Vilken sötnos!

Visst är det härligt med semester, speciellt när man firar det i goda vänners sällskap. Hoppas ni får det roktigt roligt i Tylösand.

Hmm pff, ja jag har varit med i Wallanderinspelningen på filmen som släpps i November hihi. Men det var inte det roligaste, det roligaste var att få vara med en dag bakom kulisserna eftersom jag är så intresserad av allt sånt där och dessutom fick jag käka lunch med självaste Wallander, Lena Endre och Douglas Johansson.

Ha det fint!

Kramar
cheeky.webblogg.se/cheeky