Semesterkänsla, marängbakelse & ängsblommor

Söndag kväll och vi har lämnat Solsidan för denna gången och åkt tillbaka hem till stan. Det kändes bra att komma hem till vårt nya hus, men samtidigt känns det inte riktigt som vårt hus. Svårt att förklara men det känns mer som om vi är på semester någonstans. Det är lite för undanplockat fortfarande :-) Det är en hel del nya möbler och vi har inte fått upp något "piff" eller så mycket personliga prylar ännu. Det är ingen negativ känsla, bara en annorlunda känsla.

Vi har iaf haft en härlig helg. Vi har gjort burgare, pizza på grillen, träffat grannar, badat i den vedeldade tunnan, och pysslat på tomten. Vi har försökt fixa till runt uppfarten och jag har försökt så lite ängsblommor. Lite roligt var det att se att krukan med örter som stått ute hela vintern hade lite fräscha örter redan! Både gräslök och timjan har överlevt den blekingska vintern, haha!

Igår bjöd vi vänner på middag. Grekisk pytt med frusna marängbakelser till efterrätt. Vi satt och pratade i flera timmar, med ett par avbrott då deras nya valp ville utforska något nytt i vårt hus :-) Förutom att vår fyrbenta fluffiga var lite tantig emellanåt (men hon är ju äldre och ska uppfostra valpen) så gick det riktigt bra. De sprang omkring och busade på gräsmattan tills iaf W blev trött, haha!

Nu är det söndag kväll och jag försöker ladda lite inför en ny vecka. Men även om det är superskönt att vara några dagar i vårt andra hem, så är det lite småstressigt att komma hem till en tom kyl, tvätt och vardag igen. Nackdelen med att vara borta på helgen är att inget liksom blir gjort på hemmaplan. Behöver bara hitta den där strukturen igen då jag får saker gjorda på vardagskvällarna och få mig själv att prioritera träningen igen,

Gillar