Semesterlunk på SolsidanDagarna går. Vi är i semestermode. Vänner avlöser varandra. Några med mer drama än andra. Med vännerna som var hos oss söndag till tisdag blev det blod och bulor, bajs i tunnan GÅNGER TVÅ och skaldjurskväll.

Med vännerna som är hos oss nu lite spontant har det blivit trädgårdsarbete och vi har blivit bjudna på smarrig grillmiddag med gratäng och en grym sås.

Med vännerna som kommer imorgon blir det kräftskiva och förmodligen korvgrillning på någon ö.

Vi har mestadels haft solsken, men även ett par regniga dagar. Regnig kväll perfekt för filmmys. Men då hade vi givetvis strömavbrott så det blev inget med det..

L badar på som den lilla sjöjungfrun hon är. R säger att han badar fötterna, men kan sätta sig i vattnet också i strandkanten. Han vill INTE bada i havet från bryggan och han slipper. I måndags hade vi grym algblomning men den försvann med regnet i tisdags och det är skön temperatur i vattnet.

Nu blir det lunch på favvostället innan vi ska fortsätta med att måla huset (J) och förbereda kräftskivan!

Gillar

Kommentarer

Nina - Glamourmamman,
Åh, vad härligt ni har det! Ni också 😊 Om en vecka har jag avverkar min första arbetsdag - är inte allt för sugen på att jobba... Vi njuter för fullt av sommaren!!

KRAM
glamourmamman.blogg.se
Anonym
,
Bra att ni tar vara på sommaren 😊 den är i år helt underbar enligt mig. Ska insupa allt jag kan inför kommande mörker 😊 kram Jenny Ageton