Semestermåndag

Ännu en semestermåndag har inletts. Galet vilket sommar vi har! Denna otroliga värme varje dag. Igår visade prognosen regn på fm och jag tänkte att det kunde vara ganska mysigt att ligga inne och kolla lite serier och slappa inomhus, men vaknade upp till ännu en solig dag. Vilket jag iofs inte klagade på! Älskar våra sommarlediga dagar här på Solsidan!
Att det pågår grymma skogsbränder, att torkan påverkar djur och skördar, att löven redan börjar falla av träden så att det ser lite höstlikt ut emellanåt fokuserar jag inte på idag. Idag lägger jag energin på saker som gör mig lite extra glad just idag. Exempelvis att:
jag förra veckan träffade min lilla vän som bor i Stockholm. Vi kom galet nog fram till att det var fyra (!!!) år sedan vi sågs sist och det är ju katastrofdåligt! Det var hur som helst superkul att träffa min lilla vän och hennes familj.
vi hade en smarrigt god (och trevlig) kräftskiva med vänner i fredags. Alltid lika gott med de röda små rackarna! 
idag kommer ett gäng härliga vänner på besök ett par dagar! Kul att så många vänner vill hänga här med oss trots att vi mest håller oss i vår sommarstuga.
barnen har städat sitt rum här! :-)
vi ska på ett galet litet äventyr på onsdag... Puh, vet inte vad jag gett mig in på!

Det finns så mycket mer att vara glad över idag, men jag håller där och går ut och lägger mig i solen sen stund istället. Dags att lyssna lite på ljudbok och kolla om hängmattan fortfarande är skön :-)

Gillar

Kommentarer

Therese,
Härligt med positivitet och "att glädjas åt" saker! Här måste jag sno ihop en kräftskiva å det snaraste känner jag, men i helgen väntar dop så det får anstå till nästa vecka/helg tror jag allt. KRAMAR
www.blogger.com/profile/107096415516469723