Semesterstopp 1

Jag är helt slut! Steg upp tidigt för att komma iväg i hyffsad tid, då vi hade ca 5 timmar på havet framför oss. Som tur var hade vi med oss en extra sjöman så jag behövde inte lyfta ett finger under resans gång. L somnade nästan på en gång och jag insåg att det gick ganska bra att ligga ner i soffan under gång :-)
Doggen D var nog den som var gladast över att vi kom fram till vår destination på eftermiddagen - det är ingen sjöbuse till hund det där! Nu ligger hon och sover och snarkar högt - förmodligen helt slut efter att inte ha kunnat slappna av under resans gång. Eller så blev hon extra trött av att hoppa på klipporna - vilket hon älskar. Och det verkar L också gilla, så vi har fått lova henne att hon ska få klättra på klippor varenda dag på den här semestern...

Just nu befinner vi oss på Rörö, på västkusten. Medan vi är här så befinner sig (förhoppningsvis) snickarna hemma hos oss och river upp delar av badrummet igen.. pust! OCH snickrar färdigt entrén. Om de inte är klara när vi kommer hem igen så tar jag nog sjutton in på hotell!

Gillar

Kommentarer

Min mor och hennes man tar alltid med barnbarnen en vecka till Rörö varje sommar och de älskar det. De ligger i hamnen med båten den veckan.
Hoppas ni har det härligt.
Kram
www.blogger.com/profile/109044080995754491