Ser fram emot i december

Saker jag ser fram emot i december:

Alla adventsljus som gör det mysigt överallt i huset. Är så glad att jag redan fått upp det mesta när det kommer till ljus.

Jag längtar efter julmusik, knäcke med julskinka och mammas julsenap, julklappar under granen & pepparkakor med brieost. Jodå, det är supergott! Gillar inte mögelost som andra annars verkar tycka är yummie! Och jag vet att jag förmodligen kommer att kräkas över "Mer jul" eller "Driving home for Christmas" om några veckor :-)

Längtar efter att julkalendern börjar på tv så att vi kan titta på det på morgonen medan barnen äter frukost innan skolan. Brukar du kolla på julkalendern på tv? Lyssna på den på radion? Vi brukar både titta och lyssna, men radiokalendern kanske inte blir varje dag, snarare ett par avsnitt åt gången.

Har suktat lite efter lussebullar ett par veckor nu. Eller rättare sagt lussebullar i långpanna, ett recept jag hittat hos Matplatsen. Kanske blir det bak i helgen. Har faktiskt både jäst och saffran hemma :-)

Premiärköpte tre hyacinter förra veckan och fyllde på med några till igår. Ser fram emot doften som snart kommer att sprida sig i huset. Dock köper jag alltid vita hyacinter och de doftar visst minst av alla har jag hört.

Jul. Fast nu är ju frågan hur julen kommer att bli i år.. Tanken är egentligen att vi ska fira jul med mina föräldrar lilljul & med J:s familj på julafton. Men med tanke på virusläget och alla restriktioner är det ju omöjligt att veta i dagsläget hur det kommer att bli. Men jag låtsas just nu som att allt kommer att bli som vanligt. Annars får vi hitta andra lösningar helt enkelt! Det kommer att bli bra oavsett!

Och så ser jag förstås fram emot min födelsedag som också är i december :-) Dock blir det ju inte något direkt firande i år. Hade annars sett fram emot en ledig dag, kanske en spabehandling och möjligen en lunch eller fika med en vän. Men det tar jag ett annat år!

Ser du fram emot något speciellt i december? Berätta gärna!

  • Jul

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,

jag njuter också av december och alla ljus som tänds nu. Alla berättelser och de goda dofterna, umgänget i köket .... och julkalendern!

nouw.com/fibrolivet
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ja, dofterna!!! Ahhh!
nouw.com/popprinsessan
Fnulan,

Hahah hela inlägget satt jag och tänkte, men födelsedagen då, hallååååå födelsedagen då!!! Men den kom, men sist. BRA dag att fylla år på. me like =)

www.fnulan.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Det är bara synd att jag inte kan se fram emot min traditionsenliga julkonsert med Magnus Carlsson, men jag har köpt en biljett till den digitala konserten iaf 😊
nouw.com/popprinsessan
Yasminegill
Yasminegill,

ja du har en hel del mys att se framemot. december för mig är också en mys månad. kommer också kolla julkalendern med barnen. baka massor och på söndag ska första pyntet upp, och har gjort lite blomster grupper med hyacinter,

nouw.com/yasminegill
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ja, jag hoppas på mer mys än stress!
nouw.com/popprinsessan
Amanda,

Vilken dag fyller du år i december? Jag blir 26 den 16 december 😊 Jag älskar vörtbröd med julskinka och senap på. Det är så gott tycker jag och knäck 😊

amandizan.wordpress.com
Popprinsessan
Popprinsessan,

Den 10:e - Nobeldagen 😊


nouw.com/popprinsessan
Michelle ,

Ja julen är myssig men inte haft julkänslan på några år men hoppas den kmr i år . Man vet aldrig 😊

michellefrandell.blogg.se
Popprinsessan
Popprinsessan,

Hoppas julkänslan infinner sig för dig snart!

nouw.com/popprinsessan
Mia,

Åh så mycket fint det finns att glädjas åt nu. Och riden rusar ju i december så det gäller att samla all hyacintenergi man kan för att kunna dansa igenom januari och februari 😊

www.lingonochmusslor.com
Popprinsessan
Popprinsessan,

Exakt så! Dock brukar året alltid börja i rasande fart för oss då båda barnen fyller år och maken normalt sett har en massa mässor han är i väg på.

nouw.com/popprinsessan
K,

Varje gång jag de senaste åren går förbi tv julkalendern blir jag lite Ja Ja var sak har sin tid. Nu när barnen är stora köper man ju inte den längre. Men tänkte att jag kanske skulle köpt den bara därför att. Alltid lika roligt att se de första avsnitten för att få en inblick i julkalendern detta året

kamillaskamera.com/
Popprinsessan
Popprinsessan,

Du kan ju titta på julkalendern utan att köpa själva kalendern. Man kan ju se lucköppningen på tv/streama om man vill.

nouw.com/popprinsessan
Hannas krypin,

Underbar decemberlista som du har skrivit. Julen kommer nog bli annorlunda i år men det behöver ju inte betyda sämre på något sätt. Önskar så att jag kunde ha hyacinter men är allergisk mot doften.

hannafialotta.blogg.se
Popprinsessan
Popprinsessan,

Precis, man för försöka se att annorlunda inte behöver byta sämre! Å vad trist för dig med hyacinterna! Finns ju ganska fina konstgjorda nu såg jag 😊


nouw.com/popprinsessan
Linda Odelmar,

Så härligt med förväntningar inför december, hoppas att din jul blir toppen och hela månaden också för den delen, julkalender med barnen är ju så roligt och massor av bakande är också något som hör december till

lindaodelmar.blogspot.com/
Popprinsessan
Popprinsessan,

Har bara aldrig någon plats i frysen för bakat 😊

nouw.com/popprinsessan
Marie,

jag ser också fram emot och längtar till mer kyla, snö, mer frost samt julbaka oh allt som hör till, jag är redo

sweetwordsbymirre.com
Popprinsessan
Popprinsessan,

Nooo, ingen kyla, men gärna vacker frost, ha ha!

nouw.com/popprinsessan