Shopping!

Idag kom det tråkiga vädret, eller i alla fall det molniga. Men vi ska uppsöka lekplatsen efter frukost och sedan ska jag premiärbesöka stranden för att kolla hur den ser ut :-)

Igår åkte vi in till själva centrum av Kusadasiö. Lite knäppt, när jag har frågat 2 olika guider, samt 2 svenska tjejer om shopping, så har de bara berättat om olika "marknader". Ingen har nämnt att det är en enda stor bazar i centrum med en massa små "butiker". Konstigt... Och nu blir jag så klart nyfiken på de här marknaderna, vad är det för skillknad på dem i jämförelse med den här andra shopping.

Igår shoppade jag mig en ring, J en keps och den största shopparen av oss alla fick en Hello Kitty-plånbok, en HelloKitty-keps och en Hello Kitty-munkjacka med tillhörande byxor. Men det blir förhoppningsvis mer shopping innan semestern är slut!

Gillar

Kommentarer

Louise,
Vad härligt med pool, stränder & shopping 😊 Hoppas ni har det toppenbra & skönt.

Om inte så jättelång tid är det min (& familjens) tur att åka.

Kram!
lollo71.wordpress.com
Therese,
Oj så mysigt ni verkar ha!!! och den där hello kitty shoppingen vet jag en da´m här hemma som skulle bli grön av avund på ;-P Nu ska jag kräla tillbaka under min sten och gömma mig till solen skiner, snoret är väck och barnen glada ;.P... Kram
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Linda,
Har inte varit så aktiv varken med kommentarer eller att blogga själv i det sista, har helt missat var ni är? Eller kanske inte då jag tänker efter, är ni i turkiet kanske? I så fall är det ju världens paradis för shopppingälskare och just Kittysaker finns ju hur mycket som helst av.
Ha en underbar semester, Kramar
www.uppochnervandahuset.se