Shut up chicken!


När jag var liten så sa man: Shut up chicken - påsken är över! Och det är den väl nu snart. En sista ledig dag innan vardagen börjar igen. Känns riktigt skönt att ha flera lediga dagar på hemmaplan, även om jag gärna hade stannat lite till i Maspalomas.

Det var på många sätt en bra semester. Resesällskapet var mycket trevligt :-) Vädret var bättre än förväntat även om det småregnade en dag och inte var gassande sol varje dag. Hotellområdet var bra, stort men ändå överskådligt och lite mysigt med en massa bungalows. Maten var för det mesta bra, det enda var matmiljön som tyvärr lätt blir stökig när det är all inclusive. Det var inte lätt att fixa mat till 4 barn för 2 vuxna i den stimmiga miljön, men det fanns alltid något gott att äta. All inclusivedrinkarna var... tja, varierande, men fullt drickbara. Och vår bungalow var trivsam.

Jag skulle absolut kunna tänka mig att åka tillbaka. Klimatet var helt perfekt, varmt men inte svettigt och med uppvärmda pooler var det lagom svalkande i vattnet.

Nu ska vi njuta av den sista lediga dagen på annat håll. Bye for now!

Gillar

Kommentarer

Therese,
Ni verkar ha haft en fin fin semester! Här blir vi lediga hela veckan jag å barnen, tog ut några föräldradagar så vi ska njuta av sol å vår, kände jag behövde ett brejk, även om jag måste jobba om kvällarna å nästa lördag, så är det värt lite ledighet med ungarna! KRAM KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Helen.HUSnrNIO,
Härlig semester ni verkar ha haft. Skönt när det inte är för varmt när barnen är med.
Kul bild 😊 Han har blivit så stor er kille!
Ha en fin sista påskdag.

Kram
husnrnio.se