Sim, supp & spruta

Oj, vad duktig L var på simmet idag! Det var klädsim och hon verkade inte tycka att det var så svårt att simma med kläder på. Jag tycker att hon är jätteduktig på att simma, både på rygg och mage, både crawl och vanligt. Och lite stolt är jag över min tjej som frågade läraren om hon inte kunde så "simma pannkakan" istället för att hoppa från trampolinen. Pannkakan är tydligen när de simmar växelvis rygg och mage, 3 sekunder på varje och sedan vänder de på sig i vattnet liksom. Tror inte att jag skulle fixa det! ;-)

Är också ganska stolt över att hon bara haft några få små tjorviga moments nu under de senaste 9 dagarna. Hon har 9 glada gubbar på sitt papper, och en dag även en liten sur gubbe, bara för att jag tyckte att hon inte var så snäll mot sin farfar. Men mot mig har det varit bra, vilket jag är otroligt tacksam över! Det här kanske är ett sätt som vi ska praktisera fler gånger!

Oj, oj, tänk vad en tjurig dotter i kombination med en mamma utan sömn skulle kunna få för resultat? Puh...

På tal om dålig sömn så är det ju orsakat av min lilla kille. Som NU ligger i sin säng och sover. Nu har han sovit i ca 1,5 timme, bara vaknat till en gång, han ligger stilla och låter inte. Vad är det som gör det? Fast idag har jag faktiskt gett honom en panodil igen, för morgonens BVC-besök resulterade bla i att jag blev varse att det är flera tänder på g och han är ganska svullen både uppe och nere i tandköttet. Stackaren! Jag har också gett honom lite extra välling ikväll och förberett med flytande alvedon nära tillgängligt om han skulle vakna mycket. Då kommer jag att testa gnida lite alvedon på tandköttet och kanske ge honom en ny supp om jag orkar.

L fick en spruta idag och tyckte att det var lite jobbigt. Fast det gick otroligt fort över och hon verkar inte alls ha haft ont av det idag. Jag var beredd på kanske lite smärtstillande i kväll, men det har inte behövts.

Nu ska jag fortsätta min "jul-nånting" och bläddra i min nyköpta "101 nya idéer - stort julnummer!" :-)

Gillar

Kommentarer

Fnulan,
Oj vad det händer grejjer =)

Nu har jag börjat mitt jobb i Helsingborg =)=)=) Så vi kan allt ta och fika en dag. Tänkte om vi skulle få ihop en Blogglunch med Sara Tillin, Babydjungeln, Åse du och jag. Ngn mer?

Känner du ngn funktionshindrad i Hbg? Vi ska ha en föreläsning nästa vecka som jag bjuder in till=)

PUSS
www.fnulan.se
i min lilla lilla värld,
hoppas ni klarade er ifrån febern oxå
saratilling.se