Simulator, sovmorgon & stelkrampsspruta

Igår tillbringade vi dagen i Karlskrona hos min kära vän Cool med familj. Vi började dagen med ett besök på Marinmuseum och det var klockrent för barnen. Inträdet var gratis och det ingick både pyssel och fartygssimulator förutom själva museumet och stora lekområden. Vi började med att bli bjudna på en riktigt god lunch. Husmanskost och det fanns flera mjölkfria alternativ för L. Såå skönt!

Kvällen spenderade vi hemma hos familjen Cool och det var skön fredagsstämning med tacos och smågodis. Tjejerna roade sig mest med att spela Minecraft och smågrabbarna busade runt en del och kollade på Netflix. Doggen D låg mest vid våra fötter och fick kli.

Riktigt skönt att barnen funkar så bra ihop eftersom vi ska åka på semester ihop om ett par månader.


Idag har jag mest softat. Efter sovmorgon skippade vi frukost och gick direkt på lunchen. Toppen att ha grillad kyckling redo i kylen för en smarrig kycklingmacka! Sedan gick jag en promenad med doggen D medan L övade på att cykla på sin nya cykel bredvid mig. Blev en skön promenad ner till hamnen och tillbaka igen. Sedan hjälpte jag J att bära lite skräp så låg kvar på tomten från de förra ägarna. Tyvärr var jag korkad och råkade trampa på en rostig spik som gick genom skon upp i foten.. Ahhh, så dumt.... Efter att ha suttit i kö till 1177 för att fråga lite om det här med stelkramp osv fick jag en jourtid hos en läkare.. Inte riktigt vad jag planerat den här lördagen..

Men det slutade med Kåvepenin & en stelkrampsspruta. Den togs av kära Jenny och det var iaf kul att få träffa henne lite kort! Nu laddar jag lätt illamående för mello på SVT play - så håll tummarna att det kommer att funka!

Gillar

Kommentarer