Sista dagen

Nu är vi inne på sista semesterdagen. Eller ja, det är ju en helg också, men liksom sista dagen då jag har semester då jag kunde ha jobbat.

Dagarna springer iväg och vi har hunnit med ett besök med båten i Karlskrona. Efter lunch och glass på stan åkte vi hem till bästa vännerna och blev bjudna på värsta grillmiddagen och supergoda desserten. Snacka om att det nästan blev övervikt på båten hem :-)


Sedan kom bästa vännerna hemifrån och vi har haft ett par otroligt fina dagar tillsammans. Ett härligt sätt att fylla de sista semesterdagarna på. Det är väl egentligen bara 4-årstrotsen och 9-årsattityden som är smolket i bägaren... Jag blir snart galen på alla otrevliga svar! Ahhhh!


En massa god mat och dryck har också satt sina spår och på måndag blir det back-on-track igen. Det är både lite stressande att skola/förskola/jobb börjar på måndag och skönt på något sätt. Lite stressande att jag inte känner att jag förberett något. Inga nya jackor eller väskor till barnen. De är nöjda med det de har, vilket iofs är bra. Men när jag var liten var det så stort med terminsstart. Ny klass, ny avdelning. Det var nya kläder, det var pennor, väska och bokpapper.. nu är det inget sånt.

Men det ska också bli skönt att få lite rutin på saker igen. Få lite kontroll på mailboxen och kylskåpet. På motionen och kalendern. Men än så länge njuter jag lite till!

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Klart du ska njuta lite till. Jag har 3 dagars jobb kvar from ikväll, sen är de ju lite semester till =) Kram
nockinocki.blogg.se