Sista julshowen

Ikväll var det sista julshowen med förskolan för R. Känns ganska overkligt när jag tänker så. Sista. Nästa år har vi inget barn som går på förskola när det är dags för juluppspel.

R var taggad och hade längtat tills idag. Han kunde sina delar i låtarna de skulle sjunga och kläderna har funnit på förskolan några dagar, redo för genrep och sedan själva uppspelet.


Han var en cool kille som skötte sig med bravur. Lite mikrofonstrul men han sjöng glatt vidare. Sedan strulade kanske vi vuxna till det när det var dags för final. Vi försökte få honom att knacka lite på sin mic, för att kolla att den funkade men då blev han till slut ledsen och ville bara komma ner till oss. Vilket han så klart fick!


Och efter en guldig present av mormor och morfar (som passade utstyrseln perfekt!) och en pepparkaka och lite saft var energin tillbaka igen. Det var nog lite för mycket spänning trots allt. Det var en glad kille som lämnade juluppspelet. Och en trött mamma som serverat fika till alla föräldrar och släktingar som kom för att kolla på alla barnen.

Nu sover R sött i sin säng, jag sitter med fötterna på bordet och tänker att jag ska orka ta mig ut i köket för att fixa lite te. Och snart är det Greys!

Gillar

Kommentarer