Sista simmet

Idag har det varit lika grått som igår. Inte så uppmuntrande och det är lätt att glömma de vackra färgerna och det fina vädret vi hade för bara ett par veckor sedan. Och visst varierar det från dag till dag nu.


Ikväll var det sista gången för L på simskolan. Det ska bli skönt att slippa det nästa termin måste jag erkänna. Det har inte varit superkul att allt som oftast ta med sig både L och R till simhallen, hålla ordning på R medan L bytt om, sitta och titta på L och samtidigt få R att sitta hyffsat stilla och inte klättra omkring bland stolsraderna på läktaren, ta med båda barnen in i duschrummet igen, vänta på en ledig dusch, hjälpa L lite och hålla koll på att R inte står helt i vägen för någon annan eller blir allt för blöt och sedan få L att klä på sig utan allt för många distraktioner. Och sedan släpa med sig båda barnen för att gå med doggen D  i n n a n  det bär av hemåt för att fixa middag. Puh.. Som sagt, är inte jättebesviken över att det inte blir sim nu på ett tag..

Imorgon har L ingen teaterträning så det är rena lyxen. En kväll i hemmet! Wow! Fast innan vi kommer så långt står det en hel del på agendan...

Gillar

Kommentarer

cecce,
Jag förstår dig!! Är glad att Rebeccas simskola är avklarad:-)
Hoppas ni får en välförtjänt och skön hemmakväll!!

Kram cecce
www.ceccesblogg.se
Jenny,
Är så glad att Bianca fått simträna en dag i veckan med skolan. Hade tyckt det vara superjobbigt att hänga i smhallen på de viset.
Kram till er!
nockinocki.blogg.se
Tina,
Hej vännen! Ja det är lite meckigt det där med simskolan! Skönt med en liten paus! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Niehoff,
Ja, ibland önskar man att alla bodde närmare varandra så man kunde springa på alla roliga event! Ni gör också så mycket roligt som jag gärna hade velat vara med på 😊

Jocke ska spela på Sundspärlans julgala fram till jul, det är med Robert Wells och CO.
Lite långt bort det också tycker jag men jobb är jobb...

Kram!
www.blogger.com/profile/102069744724896415
Fröken L,
hej hopp..

ufff, blir helt svett av att bara läsa om dina dagar på simskolan och hålla rätt på lillebror i dusch och så, haha..

vad är det för medicin L får mot sin mage ? KRAM
liteomalltihop.blogg.se
Therese,
Här har barnen simträning i morgon, men då jobbar jag så det är makens problem ;-P Gillar inte böket runt simträningen och hoppas slippa den aktiviteten nästa termin, får se vad det blir...
Ang kalendrar så har jag gjort det lätt, alla adventsklappar är gemensam och består av aktiviteter, pysselelg, bakhelg och så en med filmer/Spel och sista innan jul får de sina julkläder 😃 Så någon chokladkalender var dag och så pratar de om legokalendrar, får se om jag köper dem var sin då jag åker till stan nästa vecka... KRAM!
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Maria,
Hade också gärna sluppit det här med simskolan. Men S hon envisas med att simma vidare för hon älskar verkligen simningen så jag får väll bita ihop.
Hon är ju egentligen också klar med den så kallade simskolan.
Fast jag kan ju sitta och slappa när jag är med, har ju ingen annan att hålla reda på 😉

kram kram
omlitenochmig.se