Självdestruktivt skitsnack

Ikväll försvann energin och ersattes med grym huvudvärk. Det blev dock ett vv-besök. 5 veckor sedan sist... Och idioten här går och betalar en månadsavgift varje månad, oavsett om jag går dit eller ej.. Men det känns lite som att OM jag säger upp min månadsbetalning så är det det samma som att erkänna att jag misslyckats.. Och det vill jag ju inte. Jag vill inte vara tjock. Konsulenten kallade mig självdestruktiv och menade att tills nästa vecka måste jag ha bestämt mig för att gå dit varje vecka, eller säga upp min betalning. Det valet är inte speciellt svårt egentligen, för återigen, jag vill ju inte vara tjock. Men varför ska det vara så förbannat svårt för mig att gå ner i vikt? Varför är mat så gott? Varför verkar vissa människor inte ha några större problem att bli av med 10 kg?!?

En annan tanke som upptar plats i min hjärna just nu är hur man får en nyanställd att förstå vilken toa man använder för det tunga artilleriet... På mitt jobb har vi två toaletter. Det hör kanske till saken också att jag är enda femalen förutom vår hund då. Även innan jag började där så var det liksom vedertaget att skulle man "bygga björnar" så tar man toan på lagret, inte den vid kontoren. Kan tänka mig att det är för att det är mindre lyhört och mindre risk för pinsamma dofter att sprida sig. Nu har det börjat  en ny kille (och vad är det med killar och längre toalettbesök på arbetstid?!?) och han har inte anammat den oskrivna regeln. Och det känns ju väldigt osmidigt att säga "By the way, ska du.. hrm.. så använd den andra toan."

Undrar om det är för att jag tänker på sådana här korkade saker som jag har huvudvärk?

Gillar

Kommentarer

Veronica,
Jag började på XV istället. Snabba resultat i början för att sedan gå över på långtidsperspektivet. Man skriver kontrakt på 1 år. Berättar gärna mer om du vill 😊 Ang björnarna har jag inga tips förutom att säga det rakt ut. Killar brukar ta det bra. Kram
www.trollmammans.blogspot.com/