Sjukstuga

Tyvärr blev inte natten så bra. Det drog igång någon typ av nattclub på hotellet och det var oerhört lyhört. Båda barnen hade feber på natten och vaknade om vart annat med olika dilemman. Det skulle snoras eller kissas. Det var svårt att andas, tungan gjorde ont eller handen hade somnat. Båda barnen flyttade över till min säng, och det blev inte många minuters sömn för min del. Fast "discot" slutade iaf vid midnatt..

När vi sedan skulle gå upp för att hinna äta lite frukost sov så klart båda barnen. L var ordentligt febrig och klagade fortfarande på att det stack på tungan. Så vi begav oss hemåt och ringde 1177.se från bilen. De tyckte att det lät misstänkt som scharlakansfeber så det blev akuten direkt när vi kom till Helsingborg.


Pga sin sprut- & nålrädsla vägrade L stick i fingret så vi fick åka hem och vila trots hennes höga feber för att komma tillbaka på jourtid på kvällen. Och efter att ha sovit hela dagen och endast fått i sig två isglassar på hela dagen, sjönk febern och scharlakansfebermisstankarna övergick till tydliga halsfluss-signaler. Nytt besök på akuten och kvällsjouren vilket resulterade i halsprov & antibiotika.

Med lite hönssoppa från favoritkinarestaurangen i magen myser nu L under en filt i soffan framför En natt på museet tillsammans med hela familjen. Ibland blir det inte precis som man tänkt sig. Vi skulle varit på Solsidan nu och förberett oss inför L:s födelsedag imorgon. Nu blir det en annan typ av förberedelser på hemmaplan. Men det ska nog bli en bra födelsedag ändå, trots att det inte blir något av det planerade spabesöket...

Gillar

Kommentarer

Fröken M,
Usch va jobbigt !! Hoppas hon blir fisk fort !!
KRYA !! Kram
www.frokenmela.se