Skador och energi

Idag blev det full fart på jobbet. En ny kille har börjat den här veckan också och han kastas rakt in i worst case scenario - men det är kanske lika bra.

För min del var det bra att jag hade fullt upp för då har jag inte hunnit känna av tröttheten. Min jetlagade lilla skrutt vaknade vid ett och jag fick inte henne att somna om förrän efter 2 timmar, för mig tog det ännu en timme att somna om... När L sedan kom upp i morse ville hon inte alls till dagis, vilket hon har velat tidigare under ledigheten när vi pratat om det. Ahh! Fick med henne ner för att göra en "leverpastasmörgås" (leverpastej..). Hon stod på sin tripp trapp och Schwoop!! så ramlar hon över kanten, baklänges ned i stengolvet... Hon slog i huvudet och axeln och jag trodde att axeln fick sig en ordentlig smäll, men det verkarde ganska lugnt när hon äntligen slutade gråta. Framme på dagis blev det värsta gråten och skriket efter mig och det värkte i mammahjärtat.
När jag sedan hämtade min skrutt så hade hon ramlat och slagit sig på överläppen så att den var lite uppskrapad, men hon verkade ändå vid gott mod och kommenterade det knappt.
Jag var helt slut efter jobbet och efter middag och hela familjen hamnade i soffan framför Bolibompa. Jag hade kunnat gå och lägga mig, men såg att Ingelalala hade tagit en runda på sin cross och innan jag hann känna efter så hade jag tagit på mig träningskläderna! Så nu är jag lite stolt över mig sälv och har fått lite ny energi att kanske packa upp någon av alla kassarna med prylar som pryder vår tv-hörna där uppe!

Gillar

Kommentarer

Linda,
Men lilla gumman, vilken olycksdag, tur det gick bra med henne, men visst blir man rädd, mammahjärtat är gjort för sånna grejer liksom:)
Kramkram
www.uppochnervandahuset.se
Stina på Minbebis,
Har såna mornar med när min fyråring inte vill gå till dagis, eller börjar gråta direkt när vi kommer dit. Nu efter julledigheten har hon bytt avdelning och det har (peppar peppar) faktiskt gått jättebra! 😊 Var har ni varit?
minbebis.com/blogg/stina/
Mamma Russin,
hej hopp vännen..

hejja söta du som "crossar" du med.. jag stog med på min cross igår. Försöker få till det varannan dag. men äter jag nå gottis så är jag tvungen att stå en halv timme extra..:)

hoppas lillan mår bättre nu, kramkram
enburkrussin.se
CharmKatti,
DU ÄR SÅÅÅÅÅ DUKTIG!!!
Jag vill åsså ha en crosstrainer... men vet inte riktigt var den ska stå. Typ på altanen är väl den plats som finns. Känns inte som en optimal lösning dock.
www.blogger.com/profile/046181021213338000