Skaldjur, snö & snett

Så sprang dagarna iväg igen. Torsdagen var innehållsrik och det fanns såå mycket att blogga om, fredagen var lite trött efter torsdagens bravader och sedan har jag lagt all energi på att fortsätta rensandet här hemma. Det blir knappast roligare än så just nu. Nu är vi inne på slutspurten och på torsdag kommer vi att stå där med nyckeln till nya huset i handen!

Veckans bästa är nog känslan efter besiktningen av vårt nya boende! Både J och jag kände oss upprymda och det kändes väldigt bra. Jag var lite orolig innan, eftersom det inte är vi själva som ritat eller kunnat bestämma hur vi velat ha det, utan vi har ju köpt ett färdigt koncept liksom. Men det kändes som sagt bra!

Veckans sämsta är antingen att L var hemma med en trist, seglivad förkylning halva veckan, eller att jag har en ischiasnerv i kläm som gör att det gör ont från skinkan ner till knäet. Förra veckans besök hos kiropraktorn löste tyvärr inte mitt problem.

Veckans mysigaste var fredagskvällen med familjen, hämtmat, Bäst i test & Masked singer. Gillar verkligen våra familjekvällar och är glad så länge både 16-åringen och 11-åringen vill hänga lite med oss!

Veckans godaste är skaldjursplatån till lunch i torsdags :-) Yummie! Skaldjur en gång i veckan borde vara standard :-)

Veckans roligaste är torsdagseftermiddagen/kvällen med kollegorna då vi var i Köpenhamn. Är så glad över att vi har det rå roligt tillsammans! Så mycket skratt!

Veckans förvåning
var att vakna upp till snö! Berättade för barnen att när jag var liten brukade vi köra med april-skämtet att man tittade ut och utropade att det snöade. Men i år hade det ju varit fullt rimligt med tanke på att det snöade någon dag innan..

Veckans knasigaste är nog snubben som målat kantlinjerna på fotbollsplanen som sonen spelade på i helgen :-D Ha ha, det har nog gått lite fort där, eller något...

Nu laddar jag inför en ny vecka som kommer att bli lite annorlunda. Det står mycket packning på agendan! Nu är vi inne på upploppet! Håller tummarna för fortsatt sol - allt blir såå mycket enklare då!

Gillar