Skånska, besvikelse och överraskning

Tillbringar en stund framför tv:n och Guldbaggegalen. Tycker att det är kul att de skämtar till det och inte gör det så stifft. Sedan är det ju alltid kul när en skåning får vara programledare, trots vissa löpsedlar ibland om att vissa inte förstår skånska.
Dagen, och helgen har gått i ett rasande tempo, trots att jag tyckte att vi inte hade så mycket inbokat. Jag känner att jag inte hinner med något alls, att hemmet liksom förfaller. Posten samlas på hög, leksaker lite här och där, ren tvätt som inte är inlagd i skåpen.. urk, jag vill bara ha en hel vecka då jag kan fixa här hemma! Får väl skylla mig själv som sitter här istället för att röja.

L är lite upp och lite ner. Det är mycket gråt och låtsasgråt. I lördags ville hon inte iväg och åka skidor utan mig, så jag fick lova att fixa en överraskning tills de kom hem. Nu blev det ingen skidåkning eftersom det var 350 nr före i kö till skiduthyrningen och det inte fanns några skidor kvar att köpa i skidshopen. Det blev istället lek med kusinerna och L och J kom hem strax innan vi skulle bege oss iväg på middag, så vi hann inte med någon överraskning. Igår hade vi fullt upp med både dans och lekdate så det blev ingen överraskning då heller, vilket L upplyste mig om när hon gått och lagt sig. Jag lovade att hon skulle få den idag. Och när jag hämtade henne på dagis hade hon berättat för fröknarna att hon inte fått sin överraskning och att "mamma kanske ljög"! Hello!?!? Att hon ens vet något om begreppet ljög!

Hur som helst, vi åkte hem och hon satte sig i soffan medan jag hämtade hennes överraskning, en ny dvd med Pippi. Hon skakade på paketen och gissade att det var en film, men leendet slocknade när hon öppnade och insåg att det  faktiskt var just en film. Jag fattar inte vad hon egentligen trodde?!? Ibland är hon bara så otacksam och jag blir så besviken på det.

Besviken blev visst också min favvo Joel Kinnaman som inte fick något pris för bästa manliga biroll. He he, men nu fick jag en möjlighet att ha med en bild på honom igen :-)

Gillar

Kommentarer

Veronica,
He´s so nice. Tycker också det var synd att han inte fick priset men han är fotfarande ung och kommer få fler chanser hoppas jag. God natt! kram
www.metrobloggen.se/denlillaroda
Louise,
Ja fram för fler bilder på honom 😊 Mats börjar nästan bli lite avis här hemma 😉 & på torsdag skall jag se Snabba Cash med en kompis! Ser fram emot det & skall ta med mig dreggelhaklapp 😉

Hoppas du hinner ifatt hemma snart ´

Kram!
lollo71.wordpress.com
Jenny,
Hihi här är det en till som diggar honom, så fin 😊

Hoppas ni får en riktigt härlig vecka! Många kramar Jenny
jennyn.blogg.se
CharmKatti,
Så kan det vara här med, jag tror inte barnen riktigt vet vad dom förväntar sig, men att det ska vara nåt exeptionellt har jag förstått med tiden... gärna lite glittrigt oxå 😊

Johan Glans var sååå bra på galan, jag gillar hans humor!

Kram!!
www.blogger.com/profile/046181021213338000
Potatishäxan,
Ja, man blir överraskad över vilka ord de kan! Johanna slänger sig med "elegant" och sånt, Viktor lär sig av syrran. Igår höll jag på att storkna: Viktor satt vid datorn och ville inte komma och äta. Kom och ät din mat NUUUU, sa jag rätt argt till slut och då kom det, utan att han ens lyfte blicken från datorn: Skicka hit den då! Hallååå, ungen är inte en 4!! Hur ska detta sluta....?
www.blogger.com/profile/018631233984026212