Skärtorsdag, pyssel och planering

Åhh sååå skönt med Skärtorsdag! Vet inte varför jag tycker det egentligen, för jag har aldrig direkt brytt mig så mycket om påsk. Men det ÄR så skönt i år! Ska bara jobba några timmar till idag innan det blir helg. Lång helg.
Igår kom L hem med en del påskpynt och jag tycker att det är så kul nu när det äntligen börjar likna något :-)

Btw, inatt har hon sovit utan napp igen. Så nu är vi uppe i tre hela nätter utan napp och en natt då hon somnade utan napp men jag la nappen i sängen när hon hade somnat. Det går framåt, så snart får kanske kaninerna sina nappar :-)
Idag har jag en del att fixa, men jag känner mig ganska lugn då jag fixade en del igår kväll. Förberedde såser till kvällen grillning, samt efterrätten som blir en frusen dajmtårta (nu hoppas jag att våra gäster inte läser detta idag :-) ). Idag ska jag fixa lite påskägg. Får väl ge mig ut på Madagaskar-jakt. Men tackar för tipset att jag ju kan ta bort en del godis ur påsen, för L har ingen aning om vad det är i. Tror knappt att hon fattar att det faktiskt var godis i påsen, för det var mer att det var Madagaskar-gänget på påsen som var det intressanta..! Funderar på att göra en liten påskäggsjakt i trädgården till kvällens gäster. Vad tror ni om det? Barnen gillar nog det iaf....

Gillar

Kommentarer