Skärtorsdag, såpbubblor & skinka

Idag körde vi handla-mat-race. Och lika lång tid som vi spenderade i mataffären spenderade vi sedan i leksaksaffären för att barnen skulle se om de kunde shoppa för sina påskäggspengar som de fått av farfar samt mormor & morfar.

R hittade saker på nästan alla pengarna på mindre än 2 minuter. En timme senare hade L inte hittat något... Samma sak är det med godis. R öppnar upp allt och smakar på en gång. Sedan är det mycket som han inte gillar så mycket åker ut i soporna på en gång. L äter ganska långsamt och sparar sitt godis. Det hela slutade med att L - som var den som ville till leksaksaffären från början - köpte 2 pennor och ett sudd för 40 kronor :-)


Dagen blev lite konstig med sen lunch och som middag körde vi stekt ägg- och korvmackor eller som jag: knäcke med skinka och mammas goda senap. Grym Skärtorsdagsmiddag :-)

Barnen har lekt mycket idag. Det har varit allt ifrån såpbubblor till någon falklek. Ingen har ramlat i geggan, vilket annars R lyckats med både tisdag och onsdag. Nu har barnen lite påskäggsgodis i magarna och det är dags att krypa upp i soffan bredvid den öppna spisen och kolla en stund på något på Netflix. Den lille killen som var på väg att borsta tänderna vid 20, men ändrade sig när han ville äta av sitt påskgodis,går nu på övertid och jag gissar att det går att räkna sekunderna till han somnar när jag sätter mig i soffan med honom...

Gillar

Kommentarer