Skärtorsdag, spirulina & spelande dotter

Skärtorsdag. Ja, en helt vanlig dag egentligen. Fast nu är det ju p å s k l o v & Coronatider, så helt vanligt är det liksom ändå inte. Idag har L och jag haft en dag för oss själva. Lillebror R hänger med pappa på Solsidan när det nu monteras solceller för fulla muggar. Har hört rykten om fint väder och bad i tunnan också :-)

L och jag började dagen med frukost på Ginger, en favorit hos oss båda. Vi har helt ensamma där (förutom personalen) så det kändes tryggt och skönt. Jag slog på stort och vågade mig på en smoothie bowl med Spirulina. Grymt vacker bowl måste jag säga! Och god var den också, vilket så klart var en fördel, ha ha!

Annars har vi softat på hemmaplan, promenerat med den fyrbenta fluffiga, rensat och fixat lite och L har lärt sig spela en ny låt på keyboard. Det är så jäkla imponerande med människor som kan spela instrument. Har själv aldrig lyckats lära mig, även om jag försökt med både gitarr och keyboard. Ja, och fiol på mellanstadiet!

Kommer fortfarande ihåg att jag blev så himla förvånad när jag blev antagen till fiol - eftersom jag inte kunde minnas att jag valt det! Men gav det ett litet försök, och då menar jag litet! Mamma vägrade till slut att följa med mig in när hon skjutsade mig till lektionerna, eftersom jag aldrig övade... Så, på den nivån var det alltså :-D

Nu har L haft dansträning här hemma, med dansläraren och träningskompisarna online, och jag passade på att köra ett Pilatespass. Kebab är beställt och jag tror att Netflix är redo för oss! Det här får sammanfatta vår Skärtorsdag 2020. Hur sammanfattar du din?

  • PÅSK

Gillar

Kommentarer

tess,
Men herregud så gott de ser ut ❤️
blondinas.se
Amanda
,
Men mumms det här ser värkligen kanon gott ut😊
Michelle ,
Munms vilken god frukost det där såg värsta gott ut 😊 myssigt o gå promenad med våra fyrbenta vänner 😊
michellefrandell.blogg.se
Kamilla,
Wao så god din bowl såg ut att vara. Vad var det med den turkosa färgen? Ha en fin fin påsk tillsammans med de dina
kamillaskamera.com/
Marie,
Oh så färgglada frukostar, dem hade jag gärna huggt in på
sweetwordsbymirre.com
Amandizan
Amandizan,
Åh vad gott med kebab nu blev jag ju så sugen på det nu att äta☺️Här blir det också en lugn påsk
nouw.com/amandizan
Josäfin,
men wow så gott det ser ut 😃
jossanamigo.blogg.se