Skärtorsdagsmiddag
Igår hade vi en traditionsenlig påskmiddag med barndomsvännen B och hennes familj. Vi saknade vännen V och hennes familj som tyvärr inte fick ihop det i år. Annars är vi nu inne på fjärde året och det är en härlig tradition tycker jag!

Vi fick underbara nyheter om både det ena och andra och skrattade och pratade tills ögonen gick i kors på de flesta av oss. För vissa var det av andra anledningar än bara trötthet.. Inga namn nämnda :-)


Maten var lite påskinspirerad och det bjöds på en SOS till förrätt. Sill, ost (västerbotten) och snaps. Jag la även till knäcke och en ägghalva. Huvudrätten verkade falla delar av gästerna (inga namn här heller!) i smaken och lammsteken, lammracksen och kycklingfiléerna försvann en efter en från fatet. Roligt när det blir lyckat!


Efterrätten som var gino med mörk och vit choklad samt grädde eller vaniljglass gick också hem trots att det blev frysta jordgubbar när vi upptäckte att de färska inte alls var fräscha. Gino med fryst frukt lär det bli fler gånger här!

Ikväll är vi bortbjudna på middag så det återstår vad vi blir bjudna på då!

Gillar

Kommentarer

Therese,
Vilken fin dukning! Och det låter som ni hade en mysig middag med god mat 😊 Kram och Glad Påsk!
www.blogger.com/profile/096933811762772303
Fnulan,
Jag kunde ju kommit istället!! Men en date utan mig igår..FY!
www.bloggfamiljen.se/fnulan
Hej! Vill bara önska en trevlig Påsk! 😊
Men gud vad fint gjort!! 😊
Kram!
www.blogger.com/profile/079777862766964635
Fröken M,
Men va härligt !! sos är en riktig favvo här hemma, men det var evigheter sen vi åt det sist !!
Och vilken dukning...
Hojta till nästa gång det blir middag - Jag kommer 😉
Kram och GLAD PÅSK !!
www.frokenmela.se
Linda,
Så fint du gjort, alltid roligt med fina vänner på middagsbesök, det är sånt jag saknar sedan vi flyttade, här uppe känner vi ingen på det viset att det känns "okej" att bara bjuda hem på middag sådär, men det kommer väl hoppas jag.
Kramar
www.blogger.com/profile/079289332336865000