Skelett, stukning & samling i bajspåse

Nu har min ena (av två) kusiner varit på besök hos oss på Solsidan ett par dagar. Igår var vädret helt ok, lite kallt när vi åkte båt, men det kan ju också bero på farten på båten! I lä var det varmt och skönt även om solen inte var framme precis hela tiden.

Vi badade tunna och åt grillat. En riktig semesterdag.


Idag var det lite svalare, eller lite fler moln på himlen som skuggade den värmande solen. Vi begav oss ut för lite äventyr på ön Bockön.


L haltandes efter ett felhopp igår och förmodligen en stukad fot. R utrustad med en rosa hundbajspåse med dödskallar på :-) Den samlade han växter i, vilket han började med redan igår. Det är en spännande samling i den där påsen!


Vi hittade både fårbajs (inte så konstigt eftersom det går får på ön!) och kaninlortar. Vi hittade skelettdelar från ett får och en skalet från ett fågelägg. En snabb skymt av fåren lyckades vi också med, men de försvann snabbt när de hörde röster.


En lagom lång utflykt till en lagom stor ö.

Nu har kusinen med familj åkt hemåt. Liten kille har slocknat i sängen. Lite större tjej ligger med foten i högläge. Och J har blivit förkyld. Jag antar att det blir en lugn kväll för den här familjen :-)

Gillar

Kommentarer

Jessica Söderlund,
Mysiga dagar! Hoppas du hinner läsa med 😉 vi är i Dk och efter Legoland besök igår är vi lite småtrötta. Badade i Nordsjön i förrgår - roliga vågor! 😊 kram kram och sköt om dig!
www.blogger.com/profile/046684388609428544