Skepp o hoj!

Idag har det nog varit finare väder hemma i Sverige än här i Turkiet. Solen sken i morse när vi blev upphämtade för en Piratbåttur. Själv såg jag när en av familjerna Annorlunda var med på detsamma och det var åska och regn.. Det kanske är något med den här piratbåten eftersom det faktiskt började regna även denna eftermiddagen. Trots att vi bara är inne på vår 2,5 dag så börjar jag känna mig lite stressad över solbrännan :-( Och så läste jag att det förmodligen blir storm och regn imorgon.... Trist! Men, huvudsyftet med den här semesterresan var att softa och det ska jag nog även kunna uppnå om det är lite sämre väder. Och jag missunnar verkligen inte alla hemma i Sverige det fina vädret där!!

Själva båtturen var sådär, och jag vet inte om det enbart beror på avsaknaden av fint väder. Fast jag förstår ju att det är så mycket enklare om solen skiner. Nu blev det ganska påtagligt att det inte var så mycket organiserat av guiderna.. Men L verkade tycka att det var ok ändå, som tur var.

Enligt researrangören skulle det här hotellet vara ett 5-stjärnigt, men så mycket kan jag säga att det är det INTE. Jag är verkligen nöjd med allt, så jag klagar inte, men det är inte 5-stjärnigt. Jag tycker att maten är god och det finns god dricka, med eller utan sprit. Det röda vinet är helt ok och alla är trevliga. Men duschen.. jag har skrivit förut att jag kan bli riktigt besviken om det är en dålig dusch, och här är det bra sprutt i kranen både i handfatet och den i duschen. Men i själva duschmunstycket.. Nej, det liksom bara strilar lite vatten.. Tack och lov att det iaf är varmt!

Gillar

Kommentarer

rebecca,
Så härlgt att komma iväg på semester!
Ja här hemma har det varit riktigt göt idag och man är kräftfärgad både här och där (okej kanske inte riktigt kräftfärgad).

Hoppas vädret blir kanon i morgon.
Njut av semestern och ta hand om dig!

Kram Rebecca
www.cheeky.nu
HUSnrNIO,
Usch då - det ska INTE regna när man är utomlands ju! Hoppas ni får bra väder undr resten av er resa trots storm och regpålysningar. Ha en fortsatt fin söndag.
hilajns.blogg.se