Skidåkning, fredagstacos & solsken

Idag har det varit en bra skiddag. Vi var ute i backen direkt när liftarna öppnade vid 9. Jag har egentligen ingen erfarenhet av Björnrike, bara några åk och ett par negativa minnen för många år sedan, så jag hade inga riktiga förväntningar. Men det har varit riktigt bra backar - för mig. Det har varit lagom mycket folk i backarna, breda backar och inte jättekall temperatur.


Barnen har varit ute i princip heeela dagen. R har åkt som en kung och även L har provat på ett åk, men hon vill inte åka denna gången och vi tjatar inte på henne.

Nu har vi käkat fredagstacos, alla barnen sover och jag tror inte att någon av oss vuxna skulle protestera högljutt som någon skulle föreslå sänggång, ha ha!

Ser fram emot att vara ute i liften vid samma tid imorgon. Backarna blir lite uppkörda på eftermiddagarna och då blir jag lite feg. Är bara lite orolig över morgondagens träningsvärk...

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,
Så härligt det ser ut att åka skidor så i fjällen. Jag har aldrig testat men det ser så underbart ut
jennysvardag.se
maria
maria,
Ser alltid så roligt ut när folk åker slalom. Jag har aldrig testat och vet inte om jag vågar. Hjälper ju inte heller att jag har en (väääääldigt) avlägsen släkting som åker på os nivå.
mariasliv.net
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229