Skidåkning, fredagstacos & solsken

Idag har det varit en bra skiddag. Vi var ute i backen direkt när liftarna öppnade vid 9. Jag har egentligen ingen erfarenhet av Björnrike, bara några åk och ett par negativa minnen för många år sedan, så jag hade inga riktiga förväntningar. Men det har varit riktigt bra backar - för mig. Det har varit lagom mycket folk i backarna, breda backar och inte jättekall temperatur.


Barnen har varit ute i princip heeela dagen. R har åkt som en kung och även L har provat på ett åk, men hon vill inte åka denna gången och vi tjatar inte på henne.

Nu har vi käkat fredagstacos, alla barnen sover och jag tror inte att någon av oss vuxna skulle protestera högljutt som någon skulle föreslå sänggång, ha ha!

Ser fram emot att vara ute i liften vid samma tid imorgon. Backarna blir lite uppkörda på eftermiddagarna och då blir jag lite feg. Är bara lite orolig över morgondagens träningsvärk...

Gillar

Kommentarer

Fröken Rödlök,
Jag tycker att det ser så härligt ut att åka, det ser också så lätt ut men jag har aldrig stått på ett par skidor på det sättet så har ingen aning. Liksom aldrig blivit av.
www.frokenrodlok.se
Chanelle,
haha läste "Idag har det vart en bra skitdag"�� Jag åker inte skidor, tycker det är läskigt men det ser så roligt ut och mysigt att vara på skidsemester!
nouw.com/semikolon
Melissa Skywalkz,
Vad mysigt att åka tillsammans med barnen, jag har faktiskt aldrig åkt skidor hahah
www.blogger.com/profile/117800582936490191
Sarah,
Så himla roligt att åka skidor 😊 Tacos är så gott och det skulle jag typ kunna leva på 😊
cheersarah.devote.se
Det låter riktigt mysigt, och kul att du fick en bättre upplevelse än tidigare. Jag åker inte utför själv men sonen gör, dock har det endast blivit här i Falun för honom. Funderar på att dumpa av honom i Grönklitt i Orsa i vinter 😊.
www.saramadeleine.se
Fnulan,
Gud vad det ser härligt ut och du ser så pigg ut vännen. Jag önskar att jag var med dig och drack lite Irish coffe på after skin. Nästa gång kanske?
www.fnulan.se
Elisa,
Jag åker själv inte skidor, men ser ut som riktigt härligt väder för det! Hoppas träningsvärken inte gjorde sig alltför påtaglig imorse när du gav dig ut igen. 😊
elisamatilda.se
Sandra,
Usch och fy för att åka i backar haha. Nädå...bra att ni har det fint ❤
www.nouw.com/sandi_fighter
Jennysvardag,
Så härligt det ser ut att åka skidor så i fjällen. Jag har aldrig testat men det ser så underbart ut
jennysvardag.se
maria,
Ser alltid så roligt ut när folk åker slalom. Jag har aldrig testat och vet inte om jag vågar. Hjälper ju inte heller att jag har en (väääääldigt) avlägsen släkting som åker på os nivå.
mariasliv.net