Skiddag, taco night & tjuvstart

Vilken härlig dag det blev, idag också! Solen har visat sig hela dagen och även om det var riktigt kall temp så var det inte alls någon vind och kändes inte kallt.

Grabbarna och jag har åkt idag också, men idag var jag trött i benen så jag gav upp vid två. L provade att åka lite idag, men det kändes inte bra för henne. Nu har hon iaf provat.


Nu har övriga ligan också anlänt, dvs kollegorna med familjer. Nu väntar vi bara in sista kollegan som tog flyget upp, men han kommer om en liten stund. Ikväll körde vi taco night och sedan lekte alla barnen i snön. Det är så härligt att se dem leka, åka pulka/snow racer och gräva och fixa i snön. Det är ju så här vinter ska vara! Har fått rapporter hemifrån att det kommit snö även där - igen, men det tycker jag inte alls låter kul. Nej, nu räcker det med snö på hemmaplan!

Imorgon satsar vi på ännu en härlig skiddag. Kanske lite grillning till lunch och sedan påskmiddag på kvällen, Jag vet, vi tjuvstartar lite med påskmaten, men det är mest bara för att vi ska kunna äta rester de andra dagarna, om vi vill och något blir över :-)

Gillar

Kommentarer

Emelie Babunovic,
Vad bra att L vågade prova. Modigt! Tur det finns pulka så hon får åkt lite iallafall.

Kram
undermyumbrella.se