Skidresa, schnitzel & snöpromenad

Nu är vi i fjällen i vår stuga i Björnrike. Vi åkte mot Solsidan i lördags för att hämta ett par grejor som glömts kvar där när vi var där sist.... Och eftersom vi ändå var på G så fortsatte vi uppåt :-) Vi tog en övernattning i Örebro innan vi på söndagen fortsatte till Björnrike och vår egen lilla Lejonkula.

Många åt nog pizza i lördags, nyårsdagen och allt - själva hängde vi på Rasta och käkade schnitzel, haha! Och det blev McD till lunch så jag hoppas inte att nyårsdagens kost sätter standarden för resten av året :-)

Det är bara grabbarna i familjen som åker skidor denna veckan. L har inte åkt de senaste gångerna vi varit uppe och denna gången kände inte jag heller för det. Igår gav jag mig ut på en promenad med W i längdskidspåret, som ingen åkt i då det först varit för lite snö, men sedan hade det snöat på en del under de senaste dagarna. W och jag pulsade fram och det var galet jobbigt - jag var den i familjen som hade mest ont i kroppen igår kväll, haha! Det kan vara tufft att promenera också!

Vi har det bra här. Den fyrbenta fluffiga ä l s k a r snön - hon hoppar och skuttar varje gång vi är ute och man ser buset i ögonen på henne. J & R åker skidor och kommer in och värmer sig emellanåt. L och jag håller oss hemma, förutom promenader i snön då :-) Och så sköter jag marktjänsten och ser till att det finns varm choklad och lunch vid lämpliga tider. Vi spelar Fia och bastar lite på kvällarna innan maken och jag hamnar framför tv:n och Gåsmamman som vi nu plöjer i rasande fart! Ikväll är jag dock trött så vi får nog ta en paus i tittandet. Vet inte om det beror på promenaderna eller dagens skottning som var värsta träningspasset, hehe!

Gillar