Skit också!

Den här dagen blev inte alls som det var tänkt. Tanken var att mamma, pappa, min faster och farbror skulle komma på besök. Vi skulle äta sillunch, bada i tunnan om de kände för det, äta grillmiddag och citro-& laktritskaka till efterrätt. Meen, såå gick jordfelsbrytaren imorse när vi ätit frukost och tagit premiärduscharna i stugan.

Det visade sig vara fel på avloppspumpen.. Skitkul.. Verkligen! Och jättelätt att få tag i en rörmokare med jour Långfredagen. Mamma och pappa vände hemåt igen innan de kommit för långt och humöret var inte på topp på någon vuxen här i Solsidan...

Efter mycket om och men fick vi lite telefonhjälp, J lyckades lösa problemet och humöret vände till det mer positiva igen. Min faster och farbror kom på lunch som var den planerade middagen, nämligen grillad lammstek och kycklingfilé och åt citronkakan till efterrätt. Och det blev ganska bra ändå.
Barnen har lekt toppenbra med traktorgrävaren som R fick i sitt påskägg av farmor och farfar. En riktigt bra leksak med en "skruvdragare" som R själv kan hantera. Snart kan säkert barnen hjälpa pappa att mecka här i stugan. Och jag kan läsa. Eller nåt.

Gillar