Skitbesked, stenblock & skogspromenad

Igår var det en riktigt grå skitdag med många dåliga besked rörande nära vänner. Inte mindre än tre olika, allvarliga besked fick vi ta del av och nu håller jag alla tummar & tår att allt löser sig på bästa sätt för dem alla!

Fy fasen alltså... det här påminner mig än en gång om att ta vara på varje dag! Ingen vet vad som händer i framtiden, imorgon eller senare idag. Säg till alla nära att du tycker om dem och skjut inte på roliga saker! Gör sånt du mår bra av!

Inledde den här söndagen med en långpromenad i skogen. Både för att rensa tankarna lite och för att jag faktiskt mår bra av det. Både make, son och doggydog var med och vi gick den vägen vi hade tänkt gå igår. Fast motsatt håll, det hållet jag faktiskt hittade :-)

Det är så intressant att se stenbrott på olika ställen. Plötsligt kommer det stenar med helt raka linjer. Jag vill liksom veta mer! Hur gick det till att bryta sten? När gjordes det? Vad använde man för verktyg? Hur många jobbade med det där mitt i skogen?

Tänk vilket hantverk ändå?! Att jobba i sten!

Så, för att återkoppla till det jag började med - skitbesked och att göra sånt man mår bra av.
Vad har du gjort idag som du mår bra av?

Har du skjutit upp något till en annan dag som du tänkt att du skulle göra? Inte betala räkningar eller dammsuga eller så, utan något "bra". Gör det nu på en gång!
Ta hand om dig! ♡

Gillar

Kommentarer

Elina,

Håller med dig att man ska göra saker man mår bra utav och inte bara skjuta på det. Men det blir lätt att man skjuter på det när man är i ekorrhjulet! Idag blev det en kort promenad och det har varit en del familjemys, sånt mår man alltid bra utav 😊

detkaosvikallarvardag.com
Madelena
Madelena,

Hoppas det slutar bra med alla dina vänner. Alltid jobbigt att få jobbiga besked, Alltid lika skönt att gå på skogspromenader.

nouw.com/madelena
Michelle ,

Håller med man vet aldrig vad som kan hända ni dagsläget så det är viktigt o visa kärlek all the time 💕

michellefrandell.blogg.se
Fnulan,

Men hjärtat då, det låter jättejobbigt för dig och familjen. Du vet vart jag finns fining, så skriv av dig till mig som jag gjort så många ggr till dig <3 KRAM

www.fnulan.se
K,

Hoppas det går bra och löser sig till det bättre för dina nära. Om jag har skjutit upp saker. Särskilt just nu när mitt liv inte är på topp skjuter eller knuffar jag fram saker hela tiden tyvärr

kamillaskamera.com/
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,

Usch, det där låter inte alls kul. Jag håller alla tummarna för att det löser sig till det bästa för alla inblandade <3 Idag har jag varit ute på två långa rundor med Nappe. Att vara ute och promenera på fina höstdagar mår jag bra av.

nouw.com/annaskarblom
Amanda,

Hoppas det slutar bra med alla, skogspromenader är verkligen skönt och fungerar bra när man behöver rensa tankarna lite 😊

amandizan.wordpress.com
Linda Odelmar,

inte roligt med tråkiga besked men det är sant man vet aldrig hur livet blir imorgon. Härligt med promenad i alla fall och ja det måste varit särskilt att jobba på det sättet med att bryta sten.

lindaodelmar.blogspot.com/
Paulina
,

Inte kul med sådana besked. Hoppas det blir bra ialllafall ❤️ Skönt med en skogspromenad. Då kan man bara gå utan att prata med varann och låta tankarna skingra. Vi gick också våran runda åt andra hållet än vanligt, det blir som en helt annan promenad, haha.

Marie,

Usscch för hemska besked, =(, vi fick ett från skolan idag med att ett barn dött som går där i en tids sjukdom, jättejättesorgligt

sweetwordsbymirre.com