Skitdag, myshund & smak

Igår var det en riktig skitdag. Kände mig nedstämd och deppig. Ogillar skarpt att inte ha kontroll, och det här med corona-viruset prövar min gräns till fullo. Hur ska jag kunna veta när jag är frisk? Hur vet jag när jag är smittfri? Tänk om jag smittar någon för att jag lämnar hemmet för tidigt? Ahhh, hatar denna känslan!

Idag känns det bättre. Kanske för att jag känner mig helt frisk och hjärnan förstår det. Jag vet inte hur många gånger jag läst inne på Folkhälsomyndighetens hemsida nu, ha ha. men jag har nog påverkat de senaste dagarnas statistik iaf!

Tur att jag kunnat mysa med min fluffiga lilla boll när jag inte kunnat kramas med familjen 🎔

Tioåringen har nu tagit Covidtest enligt rekommendationerna (även om han inte har några symptom) och fått tillbaka provsvaret vilket, som tur var, var negativt 🙏 Men vi håller oss hemma från jobb och skola även imorgon också, in case of.

Ser fram emot att J kommer hem imorgon efter att ha varit borta hela veckan. Ser fram emot en familjekväll tillsammans. Ser fram emot att börja våga mig ut igen efter karantänen. Och smaken börjar komma tillbaka igen - tjoho! Fy bubblan vad det varit tråkigt att äta mat som inte smakat något... Nej, nu lägger jag det här bakom mig och blickar bara framåt!

Gillar