Skogsglänta, stressfri & sportaffär

Riktigt skön fredagsmysstämning i Lejonkulan igår. Vi avverkade tacos - gott. Och Wild kids - kul att se en av deltagarna som är en bekant. Sedan både skrattade vi, och grät lite, åt Talang. OMG vilka talanger det finns!!! Den sjuåriga tjejen som dansade break dance! Eller 15-åringen som lärt sig sjunga opera för fem månader sedan, med hjälp av Youtube - helt galet ju!!


Jag klagar inte på utebliven sovmorgon heller. Förutom ett avbrott på natten vaknade inte R förrän vid 8. Sedan softade vi runt ett tag innan gänget tog sig ut på bus i skogen med den fyrbenta. Och med "softa runt" menar jag att barnen spelade diverse och jag jobbade lite med min kompis roddmaskinen!


Tror inte barnen var helt positiva när jag sa att alla skulle med ut, men det var inga högljudda protester. Snarare var det protester när vi skulle lämna skogsgläntan och gå vidare.


Visst har jag haft många projekt i huvudet idag. Men, jag har faktiskt sträckt mig till att bara låta tvättmaskinen jobba idag. Alla andra projekt är kvar. Jag har inte stressat. Förutom att jag höll ett öga på klockan när vi insåg att L inte hade ett enda par regnbyxor eller överdragsbyxor innan de skulle till kusinerna på landet :-) Men vi hann inom sportaffären med marginal!! Ibland så kan vi, ha ha!

Gillar

Kommentarer

Linda,
Härligt med frisk luft!!
Svr: Tack! Skall verkligen bli helt underbart! Har aldrig varit i Dubai så det kommer verkligen bli en upplevelse utan dess like!
www.lindamarie.nu