Skolavslutning

Idag var det julavslutning för L. Fast skolavslutningen på höstterminen är inte som jag minns det. När jag var liten var alla lite extra finklädda och föräldrarna var med i kyrkan. Idag var det nästan som vilken dag som helst, förutom att personalen på skolan var lite extra finklädda och glittrande, att barnen slutade tidigare och att de inte hade några lektioner utan mest har kollat på Trolltider och lyssnat på årets radiojulkalender. Och ätit risgrynsgröt till lunch.


För R blev det ingen "avslutning" utan ännu en hemmadag. Både med mamma och pappa idag. Han var mest besviken över att han missade simskolan.. Men vi smet iväg en liten runda och mötte upp kompisarna när de kom tillbaka från just simmet, för att säga God jul och lämna en liten julpresent till pedagogerna. Inspirerad av Helen - HusNrNio, som alltid gör såå fina presenter!

Efter en lugn hemmadag i övrigt fick pappa J lite energi och har iaf lämnat huset en stund. Barnen och jag satsade på hämtmat och hyrfilm. Nu har de övergått till iPads och jag överväger om jag ska sätta igång filmen jag hyrde eller ej..

Gillar

Kommentarer