Skolavslutning 2016


I torsdags kväll var det skolavslutning för L. Det var en "stor" skolavslutning då det var dags att lämna klassföreståndaren och också en del av kompisarna. När fyran startar upp i augusti blir det med nya lärare och nya klasskonstellationer. Lite otäckt och lite spännande.


 Min vackra tjej var lite nervös över uppträdandet, vilket förvånade mig eftersom hon stått på scen så många gånger med Duvungarna. Men detta var så klart något helt annat, inför alla andra på skolan och allas föräldrar. Alla årskurserna uppträder med en eller ett par låtar och treorna framförde Pharell Williams "Happy". Och det gjorde de bra!


Det var en fin kväll i solen med mycket glädje och förväntan inför det kommande sommarlovet. Men det var också vemod och tårar för att lämna sin fantastiska klassföreståndare. Och jag tycker också att det är lite sorgligt, jag har haft en bra kommunikation med både klassföreståndaren och fritidspedagogen som varit stödresurs i klassen. Men jag försökte få L att tänka positivt. Det KAN ju faktiskt bli lika bra i augusti. Det vet vi inte nu. Den vägen ligger tom just nu.

Gillar

Kommentarer

Johanna,