Skolavslutning 2020

Så idag var det dags. Dags att lämna tvåan och sjuan. Dags för skolavslutning med picknick istället för skolavslutning på skolgården med en massa föräldrar.

Inga sura miner den här morgonen och det var med lätta steg R skuttade ur bilen vid skolan. Det var på samma ben, fast nu med full fart, han kom utspringandes ett par timmar senare :-)

Min stora fina tjej hann jag inte ens se påklädd i rätt utstyrsel innan jag åkte till jobbet. Hennes klass skulle träffas lite senare för en avslutningspicknick i närheten av skolan.

R och jag har firat in sommarlovet med en tur till BMX-parken och genom att köpa en ny bädd till den fluffiga fyrbenta. De andra kidsen i BMX-parken undrar nog vad jag är för en tant som står och hänger vid sidan av, men den där fluffiga fyrbenta vid min sida. Alltid vid min sida. Skogen ligger en bit från huset och vi vill inte riktigt släppa dit R ensam ännu. Det är lite för långt hemifrån om han mot förmodan skulle skada sig. Nästa gång ska jag ta med mig en stol dit, och en pocketbok. Har ju några jag planerat att läsa i sommar :-)

L har tillbringat dagen tillsammans med kompisar. Hon har nog aldrig haft så många steg på stegräknaren i mobilen och hon har aldrig varit så här solbränd (lite med betoning på "bränd") samma dags sommarlovet börjar :-) De har cyklat och gått och hon har till och med spenderat lite pengar. Pyttelite pengar, men stor för henne som aldrig vill köpa något!

R & jag mötte upp tjejerna och tog den traditionella sommarlovsglassen också. Så nu är det sommarlov!


Gillar

Kommentarer

Marie,
Ohh tänk SOMMARLOV, tösen får på torsdag, men hon ska vara på fritis ett par veckor till, men snart så är det riktiga sommarlovet. Fina de är och ja ajaj hon har bränt sig lite ser jag,
sweetwordsbymirre.com
Kamilla,
Idag börjar sommarlovet för vår sista. Hon slutar 7:an idag. Helt galet att inte få vara med på en avslutning inte missat en ända på 15 år och idag blir det ingen. Önskar era barn ett underbart lov.
kamillaskamera.com/
Emschen,
Så underbart! Så somrigt! Här är det skolavslutning imorgon. Barnen längtar och jag saknar. Jag vill också ha sommarlov!
emschen.se
AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
Åh sommarlovsavslutningar är ju verkligen speciella, den där myskänslan o pirret av att snart är det sommarlov. Hoppas innerligt att jag ska kunna föra den känslan vidare till mina barn när de har skolavslutningar. Åh vad det låter mysigt med picknik! 😃
nouw.com/angelicacarlsson