Skolavslutning 2021

Så var dagen här! Dagen som R haft nedräkning till de senaste veckorna. Skolavslutningen. L slutade 8:an och hade en rekordkort skolavslutning med sin klass och mentorerna. Hon hann knappt lämna hemmet förrän hon var hemma igen.

R slutade 3:an och det kändes väldigt vemodigt att inte ha möjlighet att tacka och säga hej då till mentorerna. Fina pedagoger som han haft nu i tre år. Nästa termin blir det mellanstadiet, nya mentorer och Chromebooks mm. En massa nytt alltså!

Enligt tradition brukar barnen och jag alltid hitta på något efter skolavslutningen. Förra året blev det inte något speciellt, bara sommarlovsglassen, och en blev det givetvis i år också :-) Men innan dess åkte vi och köpte smoothie bowls som vi käkade i en park på en filt. Och sedan hängde vi bara kvar i solen i väntan på att vi skulle bli "hungriga" på glass, he he!

Ikväll firade vi med sushi - som otroligt nog är något som hela familjen gillar!
Och nu har R och jag, passande nog, precis läst ut Harry Potter och de vises sten. Perfekt eftersom R fick nästa bok i sommarlovspresent - och vi har bestämt att den ska vara utläst när sommarlovet är slut! Men idag har det alltså precis börjat! Tjoho!

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,

Härligt med sommarlov ☀️

nouw.com/evaeliasson
Ingajohansson
Ingajohansson,

Underbart med sommarlov ☀️

nouw.com/ingajohansson
Mina,

Så underbart med sommarlov! Hoppas de får njuta riktigt mycket under sommaren och ni har en fin tradition på skolavslutningen.
Du och din dotter är så lika <3

minasvarld.nu
Madde ,

Kan inte riktigt förstå att det är sommarlov nu. Har iof inga barn i den åldern, men det brukar vara startskottet på sommaren, men har ingen sommarkänsla. Massa gott ni fick både glass och sushi. Blev det här också.

www.nouw.com/madelena
Mirre,

Alltså vi närmar oss juli, man förstår inte hur allt har gått snabbt och att det är sommar. Så fina avslutningsfirare och så gott

sweetwordsbymirre.com
Elina,

Vilken mysig tradition ni har vi skolavslutning 😊 låter som en riktigt rolig dag, och så mycket gott!

detkaosvikallarvardag.com
Kamillas ,

Fina sommarlovslediga barn ni har. Mysigt med avslutningsmiddag tillsammans. Vi åt alltid jordgubbstårta den dagen men i år var allt annorlunda. Kusinen hade student så dagen firades ändå. Önskar era juveler bästa lovet

kamillaskamera.com/
michelle
,

va fint o göra något traditionellt efter då löngtar ju barnen speciellt till det 😊

Stegsamlaren
Stegsamlaren,

Så underbart med sommarlov för barnen & såg ut som en trevlig avslutningsdag

nouw.com/stegsamlaren