Sköldpaddor, medaljonger, ugglor, fjärilar & vingar

När jag var på Fab Mamas för ett par veckor sedan fanns Me&I på plats. Jag började fundera på vilket mitt första Me&I-plagg var... Jag frågade säljaren om hon mindes sitt första, och det gjorde hon. En röd tröja med sköldpaddan på.


L har haft en cerise tunika med Sköldis på :-) Men L:s första plagg, det första plagget jag köpte från Me&I när min vän H sålde 2006 var en rosa body, med vita hjärtan och bruna muddar. Min favorittröja, som jag köpte till L vid samma tillfälle, var en gröj tröja, med marsvinet "Smulan" på (om jag inte minns helt fel). Jag har för mig att någon av skaparna av Me&I hade ett marsvin kallat Smulan.

Nu har jag iaf letat som en tok efter just den tröjan, och hittar alla andra som jag sparat - men inte den...


Jag tror att jag var lite extra förtjust i den där kollektionen 2006, och det kan ha och göra med de rosa och bruna färgerna, för L fick även en brun tröja med en rosa känguru på.


Annars har det stående här hemma varit medaljongklänningar till L.Både hon och jag har älskat dem och de har hängt med lääänge. Först har hon använt dem som kalasklänningar och sedan dagisklänningar.

 
                               

En riktig klänningsfavorit var annars den här med den söta prinsessgrodan på!

R:s första plagg från Me&I var en body med ugglor på, och matchande byxor med en uggla som kikade upp ur en ficka. Har alltid varit lite kär i sådana här ugglor :-)


I ärlighetens namn har jag inte hittat lika mycket till R som jag gjort till L under åren. Kan ha och göra med att jag inte är helt förtjust i orange och brunt ihop. Bara brunt och rosa :-)

En tröja som både R och jag gillar är fotbollströjan. Han gillar den förmodligen för att det är fotbollar på och jag gillar den för att det är lite rosa på :-) Kul att kunna blanda in lite rosa i hans garderob också på ett naturligt sätt.

Det dröjde innan jag köpte mitt första egna plagg från Me&I. Lite för att jag inte trodde att kläderna skulle passa en muminmamma som mig. Men det gjorde de! Mina två första tunikor var en syrenlila med en duva på och en svart med en diskret kurbitsdetalj.

Sedan var jag hooked! Och så kom de älskade fjärilarna och jag slog på stort :-) Jag älskar vuxenkläderna nu och är fortfarande helt kär i min gråa svettiskavaj som jag köpte förra säsongen! 


Mitt senaste inköp är en Perfect dress med en fjäril vid handleden och mitt nästa köp kommer definitivt att bli Classic jacket i svart. Det är lite intressant att se hur jag gått från att köpa en massa kläder till dottern och nu vill jag nästan bara shoppa till mig själv :-) Kan man boka en klädkväll med bara vuxenkollektionen tro? ;-)

Swedish design for cool people :-)
Gillar

Kommentarer

Jenny,
Du är alltså en meandi tok 😉 Jag har tänkt precis samma sak med kläder för mig. Men gillar enkla baskläder framför girlanger å "sånt"
nockinocki.blogg.se