Skolstart, snor & sjukgymnast


Just nu känns det där ganska avlägset. Tänk så annorlunda allt kan kännas på bara några dagar. Det sköna slappa stämningen på Solsidan har bytts ut till ett snorande på hemmaplan. Japp, det började med R som blev förkyld i söndags, med astmahosta som resultat. Min hals började kännas i måndags och igår slog förkylningen till ordentligt. Kan inte säga att det är bättre idag precis, så efter en halvdag på jobbet har det varit soffhäng - istället för brygghäng! Och nu börjar L nysa och har ont i halsen också...

Det enda som påminner om bilden ovan är glaset med Cola Zero jag har bredvid mig... fast jag saknar ismaskinen :-)

Skolstarten igår gick bra för båda kidsen. De har en lugn start den här veckan, med korta dagar och aktiviteter utanför det vanliga schemat. Något som gick mindre bra för mig igår var besöket hos sjukgymnasten... Efter stress och värsta regnskuren visade det sig blivit felbokat av sekreteraren hos sjykgymnasten, så det blev ett förgäves besök och jag satsar på ett nytt på fredag.

Nu ska jag strax förflytta mig från soffan till sängen. Btw, yeay, idag har maken fått grilla! Visserligen bara på gasolgrillen, men iaf!

Gillar

Kommentarer