Skumt, samvete och sova

Jag tror att det är första gången ever sedan L föddes och J är bortrest som jag ligger ensam i dubbelsängen. Vi har en liten deal att hon får sova hos mig när pappa J inte är hemma. Men ikväll blev jag lite arg på henne vid nattning och skickade henne i säng, sin egen säng, utan saga. Det kändes lite hårt, och jag trodde inte att hon skulle somna. Jag trodde att vi skulle ha ett litet prat efter en stund och att hon sedan ändå skulle få komma in i min säng. Men hon somnade.....

Det dåliga samvetet kickade igång direkt. Jag satt hos henne en stund och klappade henne på kinden. Jag sa, som jag brukar, "god natt min skatt, sov så gott inatt". Då öppnade hon ögonen och jag sa att jag älskar henne. Hon svarade. Jag sa att jag inte vill att vi ska bråka, hon svarade att det ska vi inte. Jag sa sov gott, och hon sov redan. Hur skumt som helst!!

Nu ligger jag ensam i sängen. R ligger i sin säng vid min sida. Jag nästan hoppas att L ska komma in under natten. Fast jag borde ju passa på att sova istället för att kolla på tv och blogga. Jag borde verkligen passa på att bre ut mig i sängen och sova. SOVA.

Gillar

Kommentarer

Tina
Tina,
Åh hjärtat! Man har alltid dåligt samvete för något man har sagt eller gjort mot barnen tycker jag. Man kan inte alltid vara perfekt hjärtat! Hoppas du har fått sova gott hela natten. Massor av kramar!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229