Skumtomtar, smores & svart matta

Den osynlige lille nissen Alf som flyttar in hos oss varje december hade på sin kalender att "göra smores med skumtomtar" & "göra pinnbröd med pepparkaksdeg". Båda sakerna passade perfekt nu när vi var i sommarhuset i helgen. Barnen passade på att prova grilla skumtomtarna för att sedan lägga dem mellan två Mariekex. Men nja, det är nog inget någon i denna familjen kommer att göra fler gånger, ha ha! Jag gillar inte skumtomtar från början så jag tyckte inte alls att de var gott, men jag provsmakade pyttelite.

Och att göra pinnbröd med pepparkaksdeg på grillpinnar funkade faktiskt inte alls! Men nu har vi testat det iaf :-) Och barnen tyckte ändå att det var godare att äta degen som den var!

Annars passade vi på att adventspynta lite eftersom vi kommer tillbaka till Solsidan ett par gånger till innan nyår. Och det är ju lite trevligt för grannarna att se lite mysiga ljus från vår tomt också! jag älskar verkligen adventsljusen och tycker alltid att de tär så trist i januari när det ska plockas ner igen.

Vi passade också på att lägga ut en svart matta i vardagsrummet eftersom jag hoppas på att det blir lite dans där på lördag när jag ska ha en liten 45-årsfest! Det är alltså bara en tillfällig matta, men både J och jag blev helt kära i känslan och insåg att vi villhöver köpa en permanent matta dit. Frågan är bara vilken färg... Sofforna och gardinerna är liksom sandfärgade. Väggarna vita, golvet ek, och så står det en blå fåtölj i samma rum också. Vill ha lite beach house-känsla över det eftersom det är vårt sommarhus som ligger vid vattnet.

Tips mottages gärna!

Gillar